Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti mit reagálnátok ha egy (idegen) lány oda menne hozzátok az utcán és kérné, hogy feküdjetek le vele?
nyilván hitetlenül fogadnám, mert ilyen nincs.. :D
amúgy, nekem kicsit lelombozó mikor egy lány tálcán kínálja fel magát mint egy pudingot.. eleve nem én választottam, aztán nem is "harcoltam" érte.. ha nem a totál esetem a csaj akkor elutasítanám.
25f
#16os
Nem mondaná meg, még akkor sem ha tudna róla, sok ilyen r**acot ismerek, aki tudja és lefekszik bárkivel akkor is. Egyébként megkérdezném tőle, hogy miért pont én, és hogy nem érzi e kínosnak, aztán meg megmondanám neki, hogy nem élek a lehetőséggel, de csak mert barátnőm van, ha nincs barátnőm és jól néz ki a csaj akkor gumival mehet a menet :)
Azt hinném, hogy miközben éjjel aludtam átkerültem egy párhuzamos világba.
De most komolyan. Ha egy csaj ilyet csinál az nagy valószínűséggel k***va, vagy más hátsó szándék vezérli és nem az, hogy dugjon egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!