Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap volt a 18. szülinapom. Összeszámoltam eddig 13 fiúval-férfival voltam eddig. Plusz volt egy akit csak orálisan elégítettem ki. Sok vagy kevés? Vagy átlagos? 14 évesen történt az első.18/l
Figyelt kérdés
2016. aug. 7. 18:21
21/36 A kérdező kommentje:
Gimnáziumba.
2016. aug. 7. 19:50
22/36 anonim válasza:
Hát ha azt nézem hogy nekem 18 évesen volt az első és most 22 éves vagyok és eddig 3 pasival voltam akkor neked 4 év alatt ez a 13-14 eléggé sok ráadásul kislány voltál még amikor kezdted.
23/36 anonim válasza:
Nagyszerű. Lassan már annak kell örülni, hogy egy csak csak kevésbbé ri**c mint a többi.
24/36 A kérdező kommentje:
H.N94 18 évesen szexeltél először?
2016. aug. 7. 21:15
25/36 anonim válasza:
Én is 18 voltam amikor először szexeltem. Nem egy kóbor numera volt, 4 évig voltunk együtt. Túl könnyen adod magad, és igenis sok pasival voltál.
26/36 anonim válasza:
kepzeld draga en is 18evesen szexeltem eloszor, azota vele egyutt 3pasival voltam. igen, sok, de ha szerinted nem akkor miert kerdezed itt az embereket? mar mindannyian elkonyveltunk ribizlinek :D
19/L
27/36 anonim válasza:
Hát szerintem több micsodát fogtál, mint kilincset...
De hát nektek lányoknak nem nehéz ilyen statokat produkálni..
28/36 anonim válasza:
Én azért szívesen járnék, azaz jártam volna anno ilyen gimibe! Köpjön le mindenki, de szívesen beállnék én is a sorba. Azt sem bánnám, ha csak a 34. lennék a "na ez a pasi is megvolt" sorban :-D
29/36 anonim válasza:
Nyugi te 500.-nak kerültél volna sorra mert ott is lesz***rtak volna a csajok mintahogy most is teszik.
30/36 anonim válasza:
Kedves kérdező igen 18 éves először. Úgy hogy megerőszakoltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!