Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak hogyan vagy mit reagálnátok ha a barátnőtök felvetné, hogy jó lenne egy vibrátor?
én lehet előbb felvetném neki. imádom a vibris pina elélveztetős videókat.
/25f
vennék kettőt is és adnám neki néha dugás előtt néha dugás után. az 1ik olyan lenne amit farokhoz odatartva nekem is jó lehetne néha :P
A vételen gondolkodok én is. Alkalomra vettétek vagy csak úgy? Milyet? Árban pl?
Ezzel én úgy vagyok hogy az egy eszköz, kielégülésre való, megoldja azt amikor a másik kiéhezett de nincs lehetőség a kielégítésére vagy valami újdonságra vágyunk, feldobjuk a dolgokat, pl látni is jó máshogy kielégülni a másikat szerintem, nem fog hozzájuk senki se érzelmileg kötődni, azt én adom meg és ő nekem :) Ha mégis kialakulna a játékkal ilyesmi hát az nagyon gáz kategória és akkor nincs mit egymás mellett keresni...
Viszont ha pl sokáig nem tudunk találkozni inkább egy játékszer mint egy másik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!