Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas férfiak, akit szexuálisan elhanyagol a párja, miért alakult így?
Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok tudtok-e okokat mondani, nem csak a nő részéről, hanem a saját hiányosságaitokról is ha van ilyen. De öszintén minden érdekel. Kort legyetek szívesek írni.#munka #fáradtság #elhízás #Házasság ellaposodása #kevès szex #nő megváltozott #férfi egykedvűség stb
2016. aug. 5. 07:18
11/14 anonim válasza:
Nem szar csak a szexualitásban vannak gondok. Nem egyszer használatos a kapcsolatunk és egyikünk sem az a feladós fajta, tudom ciki a mai világban küzdeni egy kapcsolatért, de azért mi próbáljuk menteni, nyilván ha nem megy elengedjük egymást
12/14 anonim válasza:
"szüleim fantasztikus házasságának javarészt én ittam a levét, igy olyan szintű gyűlölet van bennem ezzel kapcsolatban h else tudom mondani"
Nem te vagy az egyetlen.
13/14 anonim válasza:
"szüleim fantasztikus házasságának javarészt én ittam a levét"
azért arra kíváncsi lennék, hogy ez mit is jelent pontosabban
14/14 anonim válasza:
én irtam, azt jelenti h bármin vitáztak, én voltam a lelki szemetesláda, vagy a pofonláda, bárhol bármikor bármiért megkaptam a magamét, a semmiért főleg, csakmert ők épp összevesztek, ne kérdezzétek, csak örülök h vége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!