Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mitol lehet? Ez normalis?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitol lehet? Ez normalis?

Figyelt kérdés
A parom belem elvez gumi nelkul mivel gyogyszert szedek es ezutan napokig budos vagyok ottlennt..de erezhetoen es olyan kellemetlen..foleg ha utana ujra talizunk es odahajol vagy valami..es nem csak nala volt ez hanem az elozo parkapcsolatomban is..mitol lehet?
2016. aug. 4. 18:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet hülye kérdés... de kimosod magad utána? :/
2016. aug. 4. 18:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Uristen... talan rendesen ki kene mosni magadat belulrol, akar huvelyzuhannyal is neha, nem pedig magadba rohasztani a cuccot, es akkor nem leszel budos.
2016. aug. 4. 18:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen ki szoktam mosni utana es ezert nem ertem hogy miert van ez. Es az elejen nem volt egy ido utan kezdett ez jelentkezni kb fel eve
2016. aug. 4. 18:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem a gyógyszer szedése után kezdődött el ez?
2016. aug. 4. 18:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Oké, gondoltam, hogy hülye kérdés. :) Ugyan nem sokat tudok a hüvely fertőzéseiről (illetve amit tudok, azt te is ki tudod guglizni), de lehet, hogy érdemes lenne felkeresni egy nőgyógyászt ezzel. Lehet valami ph értékeddel nincs ott rendben, vagy mit tudom én. :)
2016. aug. 4. 18:24
 6/7 A kérdező kommentje:

Nem a gyogyszer utan kezdett..

Voltam mar..de akkor mondjuk csak azt hittem valami gombas fertozes elmulott aztan kesz o is csak arra irt fel..de mostmar latom hogy csak akkor van ha belem elvez..

2016. aug. 4. 20:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem szex nelkul is fenall gond. Nem.ott keresendo a problema.
2016. aug. 4. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!