Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex menzesz utolsó napján?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex menzesz utolsó napján?

Figyelt kérdés
Párom születésnapja lesz a hétvégén és gondoltam, meglepem valamivel, viszont aznap lesz a menzeszem utolsó napja, ezért nem tudom, megtartsam-e tervemet... Arra lennék kyváncsi, mennyire zavarja a menzesz a férfiakat ilyen téren.
2016. aug. 4. 17:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet kapni ilyen intim mosakodószettet, nem tudom pontosan mi a neve, nem értek hozzá, kan vagyok. :) Ha nagyon izgulsz, kimoshatod magad előtte, utolsó nap nem hiszem, hogy úgy dőlne a cucc, mint a Niagara. De egyébként, engem speciel nem zavar, ha kicsit olyan lesz a műszer. Létezik óvszer is a világon. A jellegzetes szag jobban zavar, inkább amiatt nem szoktam ezt bevállalni.
2016. aug. 4. 17:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Patika. Veszel soft tampont. Előtte lefürdesz, kimosod magad és felhelyezed a szivacsot. Nem fogja érezni, és nem lesz vér. Ha nem jó akkor legyen csak orál vagy anál.

Sokszor használtam soft tampont és nem volt soha gond, se szag és se vér.

2016. aug. 4. 18:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell aggódnod. Szólj neki, hogy lehet még némi "csipp-csöpp", és akkor nem éri meglepetésként. A legtöbb pasit ez nem zavarja, az én barátom olyankor max gumit húz, ha erősebb napom van, hogy ne legyen véres, vagy bármi.
2016. aug. 4. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!