Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másokat is felizgat a kilógó ajkak látványa?
Ne értsétek félre, nem akarom leszólni a baba puncikat, erről szó sincs, mert azok is csodaszépek, de mostanában valahogy semmi más nem érdekel, csak a kilógó kisajkak.
Más is van ezzel így?
IIIIIIGGGEEEEENNNNN!
Bárcsak lenne hozzá szerencsém élőben is! :-(
:-D 40+Ffi
Igen, tényleg megnyugtató ilyen válaszokat olvasni! :)
Nekem is kilóg, de én eddig szégyelltem.
22/l
Engem is nagyon felizgat. Sokkal szexibb és izgalmasabb mint a baba punci.
Aki pedig megoperáltatná és a tökéletességet kergeti, mert nem tudja elfogadni saját magát, az elég nagy idióta, és inkább ezen dolgozzon. Ennél már csak az nagyobb aki másoknak akar megfelelni e téren is, vagy másokat akar megváltoztatni. Az a pasi aki ennyit nem tud elfogadni, az nem hozzátok való, és csak saját magára gondol. Abszolút nincs a kilógó ajkakon mit szégyellni, teljesen normális. Sőt, inkább büszkék lehettek rá, hogy nem vagytok tucat, és igenis nagyon sokaknak pont ez jön be, és mégjobban izgatja őket! Csak meg kell nézni az ilyen témájú válaszokat itt gyk-n...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!