Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél éves évfordulóra szex?
2hét múlva fél évesek leszünk a barátommal, de már 5éve ismerjük egymást.
Még nem feküdtünk le, de ő már párszor célozgatott rá, hogy mi lenne, ha sexelnénk.
Ezért arra gondoltam, hogy mivel senki se lesz itthon azon a héten, meglepem vele. Vettem már hozzá egy szexi fehérneműt is meg minden. De a legjobb barátnőm szerint ne ezt "adjam" évfordulóra.
Szerintetek is sok lenne?
18l 18f
"De a legjobb barátnőm szerint ne ezt "adjam" évfordulóra."
Igaza van. A szex nem ajándék.
Azért remélem nem ez lesz az első, hogy csináltok egymással valamit.
Gondolok itt a pettingre és hasonlók. Ha eddig nem volt, akkor ne a szexel kezdjetek, mert szar lesz.
ha fél évig nem volt szex 18 évesen akkor én már rég ott hagytalak volna
pasid biztos megoldotta mással
ha nem tucc adni ucsse srmmit add oda magad,
egyszer tul kell lenni rajta
ha meg most se adod ne csodálkozz ha ott hagy
#17 nem a szex miatt jöttünk össze, hanem mert rájöttünk, hogy szeretjük egymást, hosz ez eleve barátsággal kezdődött. Amúgy meg nem mindenki olyan mint te, hogy ha már az első szónál nem adja be a derekát még fekszik le veled, akkor már esélytelen.
Egyébként is, tudja, hogy én nem az a tipus vagyok, akit olyan könnyű megszerezni és ő maga mondta, hogy ha nem akarom, akkor nem kell, azzal a kikötéssel, hogy legyen petting.
Egyébként se az a nőcsábász típus, mint a #2es :D Én vagyok neki az első barátnője és tudom, hogy ha 2év után feküdnénk le, akkor is együtt lennénk és türelmesen kivárná
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!