Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem bírok elmenni mással csak vele? (Bőv. Lennt)
Figyelt kérdés
Jártam egy csajjal kb 1 èvig aki iszonyat jó volt az ágyban szerelmes is voltam de kiderült hogy egy ...fűvel fával csalt. Dobott egy másikért már lassan 3 éve ennek, sok lánnyal voltam azóta és semmi. Csoda ha felizgultam rájuk de elmenni az ki van csukva. Iszonyat jó nők 10/10es test minden de az ágyba semmi. Bezzeg a volt barátnőm hiába egy kis hazug ... iszonyatosan kívánom még mindig. Semmi másra csak szexelni vele. Vmi tipp?2016. aug. 3. 19:13
2/2 A kérdező kommentje:
Egyébként mint nő taszít. Megcsókolni se bírnám a történtek után de a farkam visszasírja ezek szerint :D viccet félretéve nagyon bosszant ez az egész
2016. aug. 3. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!