Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Felelsz vagy mersz játékot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felelsz vagy mersz játékot szoktatok játszani?

Figyelt kérdés
Nekem a barátnőm kitalálta,hogy este áthívja a barátnőit és játszunk egyet.Én még nem csináltam ilyet.Szerinte izgalmas.

2016. aug. 3. 10:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. aug. 3. 10:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mi a börtönben szoktunk. De mindig a cellafőnök a játékmester, a feladat pedig annyi, hogy vagy szóképzésre használjuk a szánkat és a nyelvünket, vagy valami másra, azonban őt kell dicsérnünk valamelyik formában legalább 10 percen keresztül. Én ezt nem tartom izgalmasnak, sőt, az első 12 évet követően az egész játék rendkívül monotonnak érződött, és a mai napig ugyanígy vélekedek róla.
2016. aug. 3. 10:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Azmegmi?
2016. aug. 3. 10:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez olyan vetkőzős dolog?:) 20/L
2016. aug. 3. 10:56
 5/6 SIDLER22 ***** válasza:
Ebbe a játékba bármi megtörténhet. Mi osztálykiránduláson voltunk és a fiúk felmentek üvegezni. Egyszer csak hallom hogy ordibálnak. Felnézek és annyit látok hogy letolt alsógatyával futkároznak körbe.
2016. aug. 3. 11:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Tavaly házibuliban játszottunk, voltunk egy jó páran, párban élők, szinglik vegyesen. Vicces volt így 15 év után, sokat nevettünk. Jó érzést volt újra "16-nak" lenni. :)))) Mi úgy játszottunk, hogy ha valaki a feltett kérdésre nem akart válaszolni, akkor inni kellett vagy pedig végre hajtani valamilyen kis feladatot. Pl. én nem akartam arra válaszolni, hogy lefeküdtem-e korábban az ott szintén megjelent XY-nal, ezért innom kellett 1 cent pálinkát és 20 mp-ig táncolni. A lényeg az volt, hogy egy kérdést csak egyszer lehetett feltenni. Nem csak szexuális témájú kérdések voltak, tabuk nélkül kérdeztünk bármiről. Feladatok között voltak kínosabbak és intimebbek a vége felé, de összességében nagyon jó volt! :)
2016. aug. 3. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!