Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hova engeditek ha nem szeretitek szájba, és lenyelni, illetve nuniba se lehet?
Figyelt kérdés
2016. aug. 3. 10:04
1/13 anonim válasza:
Has, mell. De ha a párom pl a térdemre akarná azt is engedném:D
4/13 anonim válasza:
Puncira, fenékre, popsiba, mellre. Bár én mindenhova szeretem. :D
Amúgy miért nem lehet "nuniba"? Gondolom nem gumival védekeztek, hanem tablettát szedsz. Akkor oda is mehet! Vagy esetleg nem védekeztek sehogyan? :O
5/13 anonim válasza:
Páromnak engedem. Punciba, arcra, pocira, puncira, popsira és cicire
..de Ő inkább a melleimre szeret élvezni a legjobban... 22 / L
6/13 anonim válasza:
És ki mondta, hogy punciba nem mehet? :D
7/13 anonim válasza:
párom általában szájba, mellre, hasamra, popsimba illetve punciba élvez, de a kedvence a popsiba élvezés
8/13 anonim válasza:
szeretem szájba,lenyelem,bárhova mehet mert fog.gátlót szedek
nekem ilyen problémám nincs xdd
10/13 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam volna h ennyien szeretik popsiba meg arcra...
Nekem ez egy alkalmi lenne...de nem tudom vélemények e
Mert amúgy én is engedek sokmindent
De nem tudom eldönteni h vonz e igazán
Bar ha vonzana akkor lehet nem merulne fel a kérdés bennem ....
2016. aug. 3. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!