Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Már nem tetszik a pasim.!?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem tetszik a pasim.!?

Figyelt kérdés

1,5 éve vagyunk együtt. Belsőre, és mint ember ugyanúgy imádom, nincsenek gondok a kapcsolatunkban, viszont pár hónapja úgy érzem, hogy egyszerűen elhagyta magát. Amikor megismerkedtünk, baromi dögös pasi volt, nagyon odafigyelt a testére, meg mittudomén, és hát egy ismerkedésnél nyilván imponál a külső is. Most viszont tényleg kezd leereszteni, sose mondja meg, de szerintem 6-7kg-ot tuti felszedett, ennek az az oka, hogy főleg mostanában egyre több a haverokkal sörözés, meg "rendeljünk egy pizzát", meg anyámkínja. Én nagyon odafigyelek magamra, a külsőmre, és azért ezt a páromtól os elvárom. Nagyon sokáig együtt jártunk edzeni, futni a Margitszigetre, stb., most alig tudom elrángatni, jó, ha 2 hetente egyszer eljön velem, a cigire is visszaszokott..

Tudom, és én is úgy gondolom, hogy nem minden a külső, de én anno beleszerettem valakibe, és már csak a halvány nyomait látom annak az embernek. Most azt nyilván nem mondhatom, hogy "menjél gyúrni, mert kezd nőni a sörhasad, és nem kívánlak", meg hasonlók, de kicsit kezdem magam kényelmetlenül érezni, kezd kihűlni a szexuális életünk, és ezt ő is észre fogja venni egy idő után, az tuti.

Mit tegyek? Nem akarom megbántani, imádom őt, de ahj..

30 éves lesz amúgy

2016. aug. 2. 20:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ő is így érez!
2016. aug. 2. 20:46
 2/12 anonim ***** válasza:
Ülj le vele,és beszéljétek meg. Ez csak így fog működni.
2016. aug. 2. 20:46
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
,,Most azt nyilván nem mondhatom, hogy "menjél gyúrni, mert kezd nőni a sörhasad, és nem kívánlak". De, mondhatod, és mondanod is kéne, ha tenni akarsz a kapcsolatotokért és nem csak végignézni az elromlását
2016. aug. 2. 20:47
 4/12 A kérdező kommentje:
#2 : tudom, csak ez annyira kínos. Rajta nem látom, hogy különösebben elégedetlen lenne magával, pedig korábban tényleg nagyon hiú volt.
2016. aug. 2. 20:48
 5/12 Bence_ ***** válasza:

Abban mi a kínos ha elmondod az érzéseid?

Az a jó kapcsolat amiben vállalod magad.

2016. aug. 2. 21:18
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Hagyd ott, jöjjél össze egy páwával, csak ne nyavajogj már annyit.
2016. aug. 2. 21:23
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Mondhatod! Igenis mondhatod! És ez nem megbántás lesz. Vagy ha annak veszi akkor nézzen magába!

Nem ezt a mostani alakot ismerted meg! Ha már most, ennyi idő után ennyire elengedte magát, akkor késöbb mire számíthatsz?

Igenis mondhatod neki!

F.

2016. aug. 2. 21:24
 8/12 anonim ***** válasza:
magamból kiindulva: lehet, hogy már neki sem jössz be annyira mint régebben, ezért nem tesz már annyit ő sem .. megcsalni meg nem akar, így marad a leeresztés..
2016. aug. 3. 00:37
 9/12 anonim válasza:
Utolso, azert mert te gyoker vagy az nem jelenti azt, hogy a tobbi pasi is
2016. aug. 3. 00:44
 10/12 anonim ***** válasza:
Elmúlt a szerelem, kuka
2016. aug. 3. 02:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!