Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem tetszik a pasim.!?
1,5 éve vagyunk együtt. Belsőre, és mint ember ugyanúgy imádom, nincsenek gondok a kapcsolatunkban, viszont pár hónapja úgy érzem, hogy egyszerűen elhagyta magát. Amikor megismerkedtünk, baromi dögös pasi volt, nagyon odafigyelt a testére, meg mittudomén, és hát egy ismerkedésnél nyilván imponál a külső is. Most viszont tényleg kezd leereszteni, sose mondja meg, de szerintem 6-7kg-ot tuti felszedett, ennek az az oka, hogy főleg mostanában egyre több a haverokkal sörözés, meg "rendeljünk egy pizzát", meg anyámkínja. Én nagyon odafigyelek magamra, a külsőmre, és azért ezt a páromtól os elvárom. Nagyon sokáig együtt jártunk edzeni, futni a Margitszigetre, stb., most alig tudom elrángatni, jó, ha 2 hetente egyszer eljön velem, a cigire is visszaszokott..
Tudom, és én is úgy gondolom, hogy nem minden a külső, de én anno beleszerettem valakibe, és már csak a halvány nyomait látom annak az embernek. Most azt nyilván nem mondhatom, hogy "menjél gyúrni, mert kezd nőni a sörhasad, és nem kívánlak", meg hasonlók, de kicsit kezdem magam kényelmetlenül érezni, kezd kihűlni a szexuális életünk, és ezt ő is észre fogja venni egy idő után, az tuti.
Mit tegyek? Nem akarom megbántani, imádom őt, de ahj..
30 éves lesz amúgy
Abban mi a kínos ha elmondod az érzéseid?
Az a jó kapcsolat amiben vállalod magad.
Mondhatod! Igenis mondhatod! És ez nem megbántás lesz. Vagy ha annak veszi akkor nézzen magába!
Nem ezt a mostani alakot ismerted meg! Ha már most, ennyi idő után ennyire elengedte magát, akkor késöbb mire számíthatsz?
Igenis mondhatod neki!
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!