Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csináljam hogy barátom azt higyje hogy jó nekem amikor szexelünk?
Figyelt kérdés
21/L vagyok. Párom 23/F.2016. aug. 2. 13:44
2/17 anonim válasza:
azt mé' akarod, ha nem élvezed? Van élet agy nélkül is hurrá
3/17 anonim válasza:
Szerintem sehogy. Inkább azt mond el neki, hogy miért nem jó? Vagy mit csináljon másképp? Kielégít rendesen? Foglalkozik veled? 36F
4/17 anonim válasza:
Ha nem jó vele, akkor mondd meg neki, hogy mit csináljon másképp, de ne színlelj. Azzal sokkal jobban megbántod őt, mintha őszintén megmondanád, hogy mire vágysz, vagy mit akarsz másképp...
5/17 anonim válasza:
Már ne haragudj, de most mind a kettőtöket be akarod csapni?
Ha nem akarod vele, akkor miért csinálod?
Nem értem a szitut.
Szexelni valakivel jó és élvezetes dolog nekem is és a partneremnek is. Ha nem akkor nem csinálom, ennyi.
6/17 A kérdező kommentje:
Szüleink is elég jó barátok és örülnek, hogy mi járunk. Szeretnék ha össze is házasodnánk idővel.
2016. aug. 2. 13:51
7/17 anonim válasza:
Nő létedre ne legyél már ennyire mocsok és álszent hogy színlelni akarsz. Miért nem tudod kinyitni a szád és meg mondani párodnak hogy nem jó amit csinál. Esetleg segíteni neki hogy hogyan lenne jó neked is.. Milyen kapcsolat az ahol nem beszélik meg a problémát? Ha már színlelni akarsz akkor te nem is akarod élvezni a szexet vagy mi? Nem lenne egyszerűbb együtt ki tapasztalni, hogy neked mi és hogyan lenne jó? 22 / L
8/17 anonim válasza:
és? Anyádéknak kell vele együtt élni majd?
9/17 anonim válasza:
Volt olyan barátnőm aki azért szakított a pasijával mert nem tudta kielégíteni! Én mikor 21 voltam akkor 30 év körüli barátaim voltak,nem kellet színlelnem soha, mert mindig élveztem.
10/17 anonim válasza:
Ne hazudj neki..!! Inkább szakítsatok ! Ha nem akarsz, " nem lehet " ( nem tudjuk az okát, szeretet nélkül miért vagy vele ? ) Lazulj el és élvezd, mind kettőtökért !! ;) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!