Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki aludt már így? (lent) milyen érzés volt? Aki nem csinálta kipróbálná?
#10:
41 vagyok ... akkor ezek szerint tapasztaltabb mint te :-P :-D (#9-es voltam ;-) )
Inkább 14 mint 41.
Valamit elírhattál.
Tapasztalat?
Xar lehet neked,mert ezekszerint neked születésed óta áll a f...d. :D
#13:
Nem írtam el semmit :-P Mindig 2x visszaolvasom, hogy mit írok le ;-) Majdnem igazad van, egyik exem nézett egyszer utána (mert nem értette), hogy kb. 100-ből 1 férfinek van meg az az adottsága, hogy bármikor fél percen belül képes merevedést produkálni. Én is ilyen vagyok :-P
Max akkor kivitelezhető has valaki olyan mint a farkas :)) Dugás után megdagad a farok és össze ragadnak :PPP (Más hímek általi megtermékenyítés elkerülése végett :)))
Amugy ha kicsusszan is mit számít, attól még jó egymást átölelve elaludni.
Bár én csak 36 vagyok, mégis van elég sok tapasztalatom ebben a témában. Mi elég sokat próbáltuk a feleségemmel és kétszer össze is jött vagy 20 próbálkozásból. Hogy pontosan mit értek összejövés alatt?
-Bent maradtam
-Elaludtunk
-kb 2 óra múlva, amikor felébredtem, hogy elgémberedtem, és pózt váltanék, még mindig bent voltam.
Hogyan sikerült? Az alábbi pózban van rá esély, de itt is necces: mindketten feküdjetek az oldalatokra, egymással szemben. A lány legyen nagy terpeszben, a fiú a lány combjai között hatoljon be, feküdjön a lány alsó combján. A srác ne legyen teljesen merőleges az ágyra, egy kicsit forduljon rá a hüvelyre. Ebben a pózban a két szemérem test tökéletesen egymásnak tud simulni.
Én úgy tapasztaltam, hogy miután lelankadt a lelkesedésem, valóban elkezdtem kicsúszni, de a makkom így is bent tudott maradni.
Romantikus és érzéki póz, de hátránya, hogy hosszú távon kényelmetlen. Ha gyorsabban tudtok elaludni mindketten, minthogy kényelmetlenné válna, akkor sikerrel jártatok! Ha alvás nincs is, akkor is nagyon jó érzés így összeolvadva feküdni egymáson és ölelkezve simogatni egymást. 1-2 órát lehet maximum ebben a pózban eltölteni, de lehet, hogy 20-30 perc után kényelmetlen lesz.
A sikerünk nem a gigászi méreteimnek köszönhető, 17/4.5 vagyok, mindez lankadtan kb 10/3. Ha nekünk sikerült, szerintem másnak is sikerülhet, ha nem túl kicsi a srác.
Jó próbálkozást! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!