Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Vertetek mar bele novereteknek.hugotoknak. Rokonotoknak a bugyijaba? Melltartojaba?
Figyelt kérdés
Esetleg kukkoltátok is őket?
Hány evesek voltak?
2016. aug. 1. 22:35
2/16 anonim válasza:
Mi húgom se nővérem de benne lennék az ijenbe azse zavarna ha tudna róla vagy nézne
3/16 anonim válasza:
Én csak az exem bugyijaiba szoktam beleverni néha :)
4/16 anonim válasza:
Régebben kukkoltam hugomat fürdés közben és vertem is már a bugyijába. Tudom h gáz, de ez van...
5/16 anonim válasza:
Nem, mert nem vagyok egy aberrált állat
6/16 anonim válasza:
A párom bugyijával,melltartójával,harisnyáival szoktam néha játszadozni :)
7/16 anonim válasza:
Én az egyik munkatársnőm bugyijába.
9/16 anonim válasza:
Régebben a páromtól rendszeresen csentem el bugyit, és előfordult, hogy bele is élveztem, csak ez azért volt macerás, mivel mindig csak a bugyis fiókjából vettem ki a bugyiját, a szennyesből sosem. Most már inkább rendelek magamnak bugyikat, és azokat használom.
10/16 anonim válasza:
Én az egyik fiatal munkatársnő bugyijába élveztem bele. Amikor visszaadtam neki a bugyiját, megsejtette, és megkérdezte kimostam e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!