Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szűz pasik is tudják, hogy a puncinak van egy bizonyos szaga? Mivan ha meglepődik?
Figyelt kérdés
Esetleg ha leírnád, hogy te hogy reagáltál erre az elsőnél, az jó lenne.:)2016. aug. 1. 21:21
11/28 anonim válasza:
Aki azt vallja,hogy a puncinak csak akkor van szaga,ha igénytelen,az jo nagy bu..zi,szagoljtok akkor faxt!
12/28 anonim válasza:
11-es!
Te meg szagolgasd a mosdatlan p.nát, az pont neked való, főleg, ha már jó túrós is! :D
13/28 anonim válasza:
11-es!
Egyébként az nem valláson múlik, hogy egyik nőmnek sem volt szagos a p.nája, de ez lehet csak nekem természetes, neked viszont a büdösebbek jutottak, hát van ez így!
14/28 anonim válasza:
Természetes aromája van a puncinak, de ez tele van feromonnal, szóval ha ápoltan tartja a nő, akkor f-aszállító :)
15/28 A kérdező kommentje:
De én ápoltról beszéltem. Ja és nem közvetlenül fürdés után.
Azért mert nem fürdök minden másodpercben, még nem vagyok igénytelen!
2016. aug. 1. 22:58
16/28 anonim válasza:
A répának is van. De nem szagnak nevezném. Ellenkezőleg. Ha bűzlik, akkorvott gáz van. Vagy fertőzés vagy mosatlan pincsiből érkezett.
18/28 A kérdező kommentje:
De a szag és az illat rokonértelmű szavak..:) Látom átjött a lényeg.
2016. aug. 1. 23:19
19/28 anonim válasza:
Azt meghagyjuk neked.
Nyilván nem véletlenül hoztad fel a fa***szopást.
20/28 anonim válasza:
Akik azt írják hogy tisztán nincs illata azok álmukban dugtak csak! Nagyrészt volt valami illat mindig. 2 tucat csajból kettő volt teljesen szagtalan. Ennyit erről! És rólatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!