Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem sikerül elélveznem?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem sikerül elélveznem? F/23

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Barátnőmmel lefeküdtünk párszor, de nekem sosem sikerül elmennem. Ha egyedül magamhoz nyúlok 5 perc alatt elélvezek, de mikor vele vagyok nem sikerül. Próbálta kiverni, szopni, maga az aktus közben sem sikerült beleélveznem. Próbáltuk óvszerrel, anélkül de mindhiába. Amúgy kívánom őt nagyon, meg élvezetes is az együttlét. Aktus után a farkam elernyed kis időre anélkül, hogy élveztem volna...

2016. aug. 1. 11:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem maszturbálsz amúgy túl sokat a szexen kívül?

Vagy nem görcsölsz rá nagyon?

2016. aug. 1. 11:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Más csajjal is így van?
2016. aug. 1. 11:33
 3/6 A kérdező kommentje:

1. ez lehetséges igen, ezér tis gondoltam arra, hogy most vissza veszek a masztiból

2. ez az első csaj akivel elértünk eddig a ,,részig,, eléggé vissza húzódó vagyok

2016. aug. 1. 11:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem is volt hogy túl sokat rántottam rá, aztán amikor nővel voltam nem állt fel olyan könnyen mint máskor.

Kicsit vegyél vissza, illetve előtte levő napon már ne nagyon...

Illetve ne görcsölj, lazulj el :)

2016. aug. 1. 11:40
 5/6 anonim ***** válasza:

#3:

Akkor próbáld ki mással is és legalább az kiderül, hogy benned, vagy a partnerben van -e a hiba :-P

2016. aug. 1. 11:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Valószínű a sok önkielégítés miatt erősebb mechanikus ingert igényelsz mint azt a hüvelytől kapsz. Ritkítsd a masztizást és ne próbálj mindenáron az orgazmusra koncentrálni. Csak élvezd az együttlétet.
2016. aug. 1. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!