Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, szoktatok olyat csinalni, h szex kozben az ujjatokkal simogatjatok?
... a csiklotokat?
Megsmerkedtem egy lannyal, es azt vettem eszre, h d.gas kozben a kezevel ingerli magat. Rosszul csinalok valamit, vagy ez teljesen megszokott?
Én is szoktam. Egyrészt mert tudom, hogy jó nekem.. másrészt szerintem izgató a pasinak a látvány, harmadszor, nem mindig olyan pózban csináljuk, hogy szabad legyen a keze.
Egyébként, igen, kellett idő nekem is, amíg a gátlásaim e téren megszűntek.
Valszeg nincs huvelyi orgazmusa es.igy segit ra h elelvezzem
Nincs ebben semmi sem ...
Igen én is szoktam, de kellett hozzá idő és bátorság, hogy megtegyem magamnak. Nem gondoltam, hogy jobb, ha megjátszom. Így valóban őrjítőket lehet élvezni, nem szólt érte még a párom, hogy zavarná. De ezek szerint gondolhat ilyeneket, mint te.
Lehet vele időt nyerni magamnak, ha érzem, hogy a párom már nemsokára elmegy és nem akarok túlságosan lemaradni. Az tök jó, mikor ritkán, de egyszerre érünk célt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!