Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha a párom 3-5 percnél nem bírja tovább a szexet?
Figyelt kérdés
Nincs gond azzal hogy nekem nem jó, mert arról mindig gondoskodik, csak egyszerűen így nem lehet egy igazán jót szeretkezni. Hozzá érni is épphogy merek, mert pillanatok alatt elélvez, legyen az orál, vagy csak simán ha a kezem használom.
Volt már más is így vele? mi volt a megoldás?
2016. aug. 1. 00:29
11/14 A kérdező kommentje:
Nézd #9-es, hidd el, tisztában vagyok vele hogy egy kapcsolatban kommunikálni kell. Beszéltünk róla, nem igazán vannak erről az oldalról problémák. Egész egyszerűen csak kíváncsi vagyok hogy más is találkozott-e már ezzel a helyzettel, és ha igen akkor sikerült-e megoldaniuk vagy sem.
2016. aug. 1. 00:59
12/14 anonim válasza:
Igen amiota az eszemet tudom nem voltam egy gyors tüzelő de előfordult hogy nagyon kanos voltam a lány meg super dögös volt és nem birtam sokaig de a második menet nér hoszszabb volt .
13/14 anonim válasza:
Sajnos nálunk is ez a helyzet áll fenn. Megolásnak bevonunk egy + férfit.
14/14 PearlDiver válasza:
Kérdező, nekem evidens megoldásnak tűnik a több menet. Ezzel próbálkoztak már?
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!