Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti mit gondoltok arról, ha egy férfi a beleegyezésetekkel megnézne titeket maszturbálás közben?
Figyelt kérdés
Olyan férfi, aki jó ismerősöd, de nem akar tőletek semmit aktuálisan, csak megnézne közben.
Kort is írj!
2016. júl. 31. 13:35
1/11 anonim válasza:
Hát ha beleegyeznék akkor oké, de ott a bibi hogy nem egyeznék bele:D 19l
2/11 anonim válasza:
ő nem csak jó ismerős ;)mármint a részéről 25/f
4/11 anonim válasza:
Olyan embernek nem masztizok aki nem a párom. Szóval még legjobb haver előtt se masztíznék. 22 N
5/11 anonim válasza:
Engem biztos nem nezne mivel nem is csinalom.
26/n
6/11 anonim válasza:
Azt, hogy a kérdező egy hülye...
7/11 anonim válasza:
Neked bármit megengednék édesem. <3 :3
8/11 anonim válasza:
Engem izgatna, ha valaki megnézne közben, de lehet én is szeretném. 26/f
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ;) #7: mekkora troll vagy :D
2016. júl. 31. 14:20
10/11 anonim válasza:
Azt, hogy értelmetlen tevékenység.
41/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!