Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Honnan lehet tudni hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni hogy egy nő elélvez?

Figyelt kérdés
2016. júl. 31. 12:19
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ezt lehet èrezni a testèn
2016. júl. 31. 12:23
 2/8 anonim ***** válasza:
66%
Meg kell tőle kérdezni.
2016. júl. 31. 12:23
 3/8 anonim ***** válasza:
86%
Az én csajom ha elélvez, azt letagadni sem tudja. Olyankor szinte megmerevedik az egész teste. Főleg a lábujjain lehet látni. És utána még percekig beleremeg. Amúgy viszont nem hangos egyáltalán. Azt mondja, hogy zavarja a saját hangja ezért nem szeret hagosan elélvezni.
2016. júl. 31. 12:26
 4/8 anonim ***** válasza:
71%
Ha ezt neked megkell kerdezni akkor nalad nagy baj van !!!
2016. júl. 31. 12:30
 5/8 anonim ***** válasza:
72%
a barátom tudja...szegényt olyankor összevissza szorítom meg karmolom:D
2016. júl. 31. 12:48
 6/8 anonim ***** válasza:
88%

Az a pasi vak aki nem veszi észre.A közelgő orgazmus első legbiztosabb jele a fokozott légzés ,hiszen izgalmi állapotban olyan az ember,mintha sprintet kellene futnia.

A második jel orgazmus előtt a ritmikus mozgás ami a csípőből jön.Olyan a lány teste mintha vonaglana.

A harmadik jele az orgazmusnak a megfeszülő izmok az elélvezés pillanatában,olyankor a test összes izma megfeszül ,majd az orgazmus után még többször ritmikusan összehúzódnak az izmok többször is.

Olyankor a nuniban is többször megfeszülnek és elernyednek az izmok.

És hallani fogod a mélyről jövő őszinte hangokat,majd orgazmus után le nem lehet vakarni a mosolyt a barátnőd arcáról.:)

Én valahogy így élem át az orgazmust,csodálatos érzés amikor elönt a melegség és remeg a testem a gyönyörtől.20/L

2016. júl. 31. 12:51
 7/8 anonim ***** válasza:
74%

Hat nem mindig lehet tudni :-)

Siman el tudok menni kb 2 perc alatt ugy h az arcizmon se randul meg :-P

De persze a remegos sohajtozos sokkal jobb erzes

2016. júl. 31. 13:21
 8/8 anonim ***** válasza:
73%
Onnan, hogy legközelebb kezdeményez...
2016. júl. 31. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!