Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek tetszik, ha egy nő ilyen izmos? (kép)
Figyelt kérdés
Ez a "szexi", "pont jó" vagy "ez már sok" kategória?
A képen egyébként be van feszítve a karján az izom, nyugalmi állapotban nem ilyen.
2016. júl. 30. 21:42
11/28 anonim válasza:
Elnézést kérek, de nekem ez már a "bottal sem" kategória...
12/28 anonim válasza:
Ezt nőként mondom de szerintem szép az én lábaim is ilyenek oké a karja elég izmos de jó alakja van
13/28 anonim válasza:
Hát még ha látnám... :D
Nekem amúgy bejön ez a típus meg úgy maga az izmosság egy lányon. Sokaknak nem jön be, de azért ahogy észreveszem sokaknak meg de. Nem kell félni, hogy majd emiatt nem talál párt a lány.
14/28 anonim válasza:
Mivel a domináns, irányító típusú nők tetszenek leginkább, ezért tetszene, hogy nem az a plázacica, hamupipőke, hercegnő típusú lány, és nem esne össze ha egy kis hegyre vinném kirándulni :)
16/28 anonim válasza:
jó mert meg tudna védeni ha verekednem kellene 23F
17/28 anonim válasza:
Előző voltam, privi valaki? lányok? annyira jó sukár csávó vagyok tutti party
19/28 anonim válasza:
nekem csak annyi a bajom, hogy túl vastag a karja és elvitte a cica a melleit...
20/28 anonim válasza:
Nekem bejönnek a kidolgozott testű, izmos lányok. Tetszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!