Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szexchat szerintetek is egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szexchat szerintetek is egy ótvar szarsemmi lúzeréség 24/N?

Figyelt kérdés

2016. júl. 30. 04:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Igen. Átnevezném szexről chatelésnek.
2016. júl. 30. 04:51
 2/14 anonim ***** válasza:
Szerintem tud az jó lenni, de az igazit nem pótolja. Kérdező, ki próbálkozott be nálad? :D
2016. júl. 30. 05:38
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért a stilisztka nem semmi.
2016. júl. 30. 06:16
 4/14 anonim ***** válasza:
Én inkább egyedül magamnak csinálom.El tudok élvezni többször is.22/L
2016. júl. 30. 06:23
 5/14 anonim ***** válasza:
95%
Mégis mire szamitottal? Ha szeretsz maszturbalni megfuszerezhti, ha meg magadat sem tudod megcsinalni akkor idejossz es felteszed ezt a kerdest
2016. júl. 30. 06:39
 6/14 anonim ***** válasza:
9%

A szexchat, a távkapcsolat, és a többi ilyen hülység szerintem mind alacsony szintű emberek hülyesége.

Az normális az ha egy 17-22 év körüli lány vagy fiú minimum napi 1x szexel! Jöjjönek a brűdek és mondják de gyakori.. Erre én azt mondom anyukám vagy apukám te nem voltál még igazán jó szexben...

Én fiúként sose bírtam elviselni ha egy lányak nem tudok akkora orgazmust okozni hogy szivinfartust ne kapjon, ne ömöljön a nedve patakokba és a lába remegjen a lába 30-40 percen keresztül... Amíg ez nem sikerült addig kihivásnak tekintettem az adott nőre. Utána ha sikerült és 4-5. alkalommal már tudtam mi a gyengepontja a csaj ugyan olyan szexmániás lett mint én.....

Olvasok itt olyat hogy ki mit javasol távkapcsolatba a szexchathez? NORMÁLIS???? 17 évesen napi 3x szexeltem. EZ A NORMÁLIS.... Az ilyen szexchates hülyékből lesz később a hűtlen feleség vagy hűtlen férj (35-40 évesen) mert nem élték ki magukat. Akik meg rendesen napi szinten szexeltek kamasz korukba azok meg hűségessek mint egy eb....

2016. júl. 30. 06:43
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Utolso te hulye vagy ...

Ha teszem azt a ferjem kamionozik akkor hogy a fenebe szexeljek minden nap vele ??

Az a nem normalis ha mapi 3x dugsz ...

A szexualis.fuggoseg igen komoly betegseg pont mint barmely mas fuggoseg

En inkabb a helyedben ezen gondolkodnek el

Meg egy dolog

A libido alkat fuggo, sot a noknel a ciklus is befolyasolja igen kemenyen h mikor kivanosabb vagy mikor nem

Szerintem ne irj hulyeseget ..

A normalis az ami az adott szemelynek az nem az amit majd te leirsz neki ...

2016. júl. 30. 07:30
 8/14 anonim ***** válasza:
0%

7-eske én vagyok a 6 oska :D

Figyelj drága életem! A férjed 17 évesen kamionozik? Nem 21 éves kortol lehet?

Értelmezed amit leírtam a fiatal korban 17-22 év között kell az embernek kiélnie magát és nem a monitor elött a farkát hámozni....

Azért mert te beéred havi 1 alkalommal én 27 évesen is napi 1x de valamikor 2x levadászom az asszonyt...

A szex jót tesz a szívnek, az agynak, boldogsághormont termel mint a csoki annyi hogy nem roncsolja a fogakat és nem hizlal mint a csoki, feszesíti a bört, kiegyesulyozottá tesz, pozitív kisugárzást ad stb....

Most lehetnék veled bunkó hogy minden kamionsofor kurv.azik de nem leszek....

2016. júl. 30. 08:15
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem magamrol irtam hanem arrol h vannak olyan esetek mikor nem dughat az ember minden nap ...a femtebbi eset is olyan !

Es pont ilyen kor az az altalad felvazolt 17-25 eletkor

Nezz korul h mennyi fiatal van aki meg ebben a korban szuz meg vagy alig volt szexualis kapcsolata

Orulnek ha adodik valami nekik de a legtobb meg csak keres es nem feltetlen talal

A kieles max neked fontos, nem feltetlen masnak is - igen nem minden pasi akar minden not meghagni

Ha hiszed ha nem sok olyan van akinek az erzelem szamit inkabb nem a szex, po t kieles az ami taszitja oket

A legtobb korombeli osztja ezt a velemenyem

Parkapcsolatot akarnak es nem dugast

Szeretetett es nem alkalmi szexet

17-25 eves meg iskolaba jar - sok esetben ideje sincsen arra h napi szinten talakozzon a baratjaval/baratnojevel

Jo ha heti 1-2-3x sikerul es akkor sem garantalt a szex

Ha valaki kieli magat az nem garantalja h utana lecsillapodik es nem dug felre az asszony mellol !!

De ha belegondolsz akkor a nok pont 35 eves kor utan vannak szexualisan a csucson :-)

A szexchat egy kellemes tevekenyseg parkapcsolatban es azon kivul is - biztonsagos tuti orgazmus :-)

Illetve garantalja h a parod ha hazaer radveti magat vagy te ora ...

Egy parkapcsolatban a szex csak egy tenyezo

Ezen kivul meg ezer mas dolog van ami osszetart egy kapcsolatot

Ha csak a szex az ami mukodik akkor annak a.kapcsolatnak nincs jovoje !

2016. júl. 30. 08:36
 10/14 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező. Én is szánalmasnak tartom. Csinálni kell a szexet nem írni... 22 N
2016. júl. 30. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!