Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek is szokott fehér lepedék lenni a csiklótok és a fölötte levő bőrke között?
Figyelt kérdés
2016. júl. 29. 23:09
11/32 anonim válasza:
negyed 12... ilyenkor be egyél nem egészséges :D
12/32 anonim válasza:
ezt úgy hívják hogy gombás fertőzés. orvos, addig is canesten krémmel kenni
13/32 anonim válasza:
egy minimális mennyiség egy hosszú nap után azért szokott nekem is, de alaposan megmosom és kész. Gondolom rendszeresen tisztálkodsz,de ha így is sok lenne ott az már gyanús, de akkor szerintem már más tünet is lenne, viszkedne, fájna, pirosodna.
14/32 anonim válasza:
Más tüneted nincs? Pl viszketés, vörösség, bármi kellemetlen érzés?
15/32 anonim válasza:
Az amúgy a wc papír. De létezik babapopsi törlő :) na meg mosakodj ott lent is alaposan
16/32 anonim válasza:
Nefürgyé leeee, szeretem, ha túrós a p..a :D
Amúgy mutasd, nem láttam még olyant:D
17/32 anonim válasza:
A baba pipsitörlőnek, nem p.u.n.c.i barát a ph - ja. ;) erre van az intim kendő!! ;) :D
18/32 anonim válasza:
15 vagyok 😃 Oké oké 17-es. Ne hülyítsed már szegény lányt itt😂😁😂
19/32 anonim válasza:
Az szerintem wc papír darabka😃
20/32 anonim válasza:
retek vagy és sajnos az is maradsz, ezen nem segít semmilyen gyóccer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!