Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/15 anonim válasza:
Szép arca van, de nekem alacsony lenne, kb. "arca a sliccemig ér"
3/15 anonim válasza:
alkatra nem rossz, de a barna bőr, meg ez az arc annyira nem jön be...főleg a smink, természetes arcot szeretem...
23F
4/15 anonim válasza:
Nem rossz de alkatra nekem erős...
5/15 anonim válasza:
Orvos receptre már felírta nekem, de a patkában nem kapható.
6/15 anonim válasza:
Szép, és elsővel értek egyet.
Nem tudom... Valahogy nem tudom elképzelni magam egy ilyen nő mellett magam, akinek ilyen képei is születnek.
A csendesebb, visszahúzúdóbb lányok társaságát keresem.
Barátnőnek is hasonló típust keresek. Kevesebb sikerrel.
Az ilyen lányok nem, vagy csak ritkán hagyják el a szobájukta.
Én meg mégsem rúghatom rájuk az ajtót. :D Meg alapból sem vagyok az a típusú férfi.
23/F
8/15 pinkpancser válasza:
2# és mi ezzel a probléma? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!