Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, férfiak! Titeket zavar egy kis pocak?
Fiuk, ferfiak! Titeket zavar egy kis pocak?
Itt tényleg kis pocakra gondolok, nagyjábol mint egy 1-2 hónapos terhes nő pocakja :)
Viszont vékony derek, formás popsi és comb (több év biciklizés), és hozza egy aranyos arc?
A kis poci és a vaskosabb comb-és fenek zavaró?
Persze tudom, mindenkinek más jön be, csak úgy őltalánosságban :)
154 cm, es 56 kg
Szerintem egyáltalán nem zavaró, simán elmegy még :)
És úgy gondolom, hogy az aranyos arc az tökéletesen passzol, hogy a fenékről és a combról ne is beszéljek :)
160 cm vagyok :3
Én is úgy gondolom, hogy semmi baj nincs vele. Izgató is tud lenni, főleg ebben a kombinációban. A vaskosabb comb, kis poci, szép kerek (akár picit nagyobb) popó :)
Ha megfelel ez válasznak akkor nem muszáj küldened :)
Előző vagyok.. a kategóriát csak most nézem.. gondolom akkor nem lány/nő vagy...
Így viszont tárgytalan, ugyanis a női idomoknak hódolok :)
Nekem gyakorlatilag ez az ideálom, amit leírtál ! (totál komolyan ! ) A volt menyasszonyomnak is gyönyörű kis pocija volt (bár sajnos a combjai vékonyak voltak nekem) pár év után már rendesen elege volt abból, hogy mindig a pociját akarom simogatni ...
Ha még főzni is tudnál, elvennélek feleségül ! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!