Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerettek február ürdés közben maszturbálni?
Figyelt kérdés
Hányszor egy héten?2016. júl. 27. 19:22
11/20 anonim válasza:
Szerintem állj le az anyaggal.
12/20 anonim válasza:
# 9: Igen, a pároknak valentin nap, a páratlanoknak meg a maszturbálás hónapja.
13/20 anonim válasza:
:)))) Kérdező, hogy sikerült ezt így elgépelni?
14/20 anonim válasza:
Borzalmasak ezek az okostelefonok. Állandóan jobban tudják, mit akarunk írni, és átírják, ha kell, ha nem. Én is már majdnem a falhoz vágtam a telefonomat emiatt. És ők uralnak minket, a mobil, Android világ, az ő elírásaik mindenhol betolják a képüket az életünkbe! Itt az ideje, hogy fellázadjunk ellenük!
15/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy sikerült-)
Tabletröl írtam
2016. júl. 27. 19:58
17/20 anonim válasza:
19:43 vagyok.
A nap válasza a ma 19:53-as válaszolóé.:)
20/20 anonim válasza:
Meg kéne tanulni használni az okos eszközöket, nem fellázadni ellenük.
Nyelv és bevitel/ Android billentyűzet/ azon belül ott lesz valahol a szavak automatikus javítása.
Tudom, földhöz vágni egyszerűbb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!