Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az informatikus, programozó, mérnök pasiktól mért menekülnek hanyatt-homlok a lányok?
Szintén nem hiszem hogy igaz lenne, sosem menekültem el informatikus elől. Tény megtanultam őket békén hagyni amikor kell :)
Kérdező, elbukott a feltevésed, valószínűleg nem a szakmád miatt menekültek el a lányok...
Azért vagyok kamu, mert cégem van? Mindenkinek van lehetősége Kft-t bejegyeztetni. 3 millió törzstőke kell hozzá, de be lehet vinni vagyoni értékű jogokat is, nem kell feltétlenül pénz. Ha érdekel, keress egy könyvelőt.
De ja, nyilván csak kamu, hiszen gyakoris ezt a szintet nem érheti el.
#13:
Keress egy rendes könyvelőt ... Éppen két hete csináltam két új Kft-t egyszer három milliómba sem került :-P
És ne vágj fel, ez nem "szint" ... (Továbbá megjegyzem, éppen az unatkozó cégtulajdonosoknak van ideje napközben ide írogatni ;-) )
#15:
öltönyös nagy vállalati igazgató ismerősöm lelépett (vagy be se ment) egy csomó megbeszélésre és a takarítókkal kártyáztak :D
miután kiderült, hogy ő a főnök utána már elhidegültek tőle a többiek, mert "nem voltak egy szinten"...
am meg tök jó fej a csávó, múltkor a portás lányának küldött karácsonyi ajándékot, mert elég szegények és nem tudott ajándékot venni neki a család (ott csak a gyerekek kapnak ajándékot).
Mondjuk ő nem gyakorizik :D
Attól, mert valaki cég igazgató még ember :)
23F
#16:
Én a szakadt farmer rövidnadrágomban vagyok éppen, aminek kézzel vágtam le a szárát ... Sokan nem tudják, hogy mit csinálok a cégeknél, mert csak azt látják, hogy ülök a gép előtt :-D A napi dolgokba ritkán folyok bele ... ;)
Tudom, hogy nem kerül három millióba. Az a törzstőke minimum összege, de nem kell, hogy pénzből álljon.
Nos, azért jó vállalkozónak lenni, mert én osztom be a saját időmet. :D
És nem hiszem, hogy ez felvágásnak minősült volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!