Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem tud elég lenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tud elég lenni?

Figyelt kérdés
Folyamatosan kívánom a szexet. Mikor van partner, egymás után kibírnék 20-30 menetet(csakhát ugye a partner nem bírja). Pedig el szoktam élvezni, de valahogy mindig egyre jobban kívánom a szexet, nagyon telhetetlen vagyok és úgy érzem sosem fogok olyan partnert találni, akinek már én mondom azt, hogy elég..

2016. júl. 25. 08:47
 1/10 A kérdező kommentje:
18/L
2016. júl. 25. 08:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ez már nem egészséges...

23F

2016. júl. 25. 08:51
 3/10 anonim ***** válasza:
Ok, elélvezel, de biztos hogy az az egy/kettő/sok amit még bír a partner részedről is minőségi együttlét?
2016. júl. 25. 09:00
 4/10 anonim ***** válasza:
Vibrivel, vagy kézzel sikerült már elérned a teljesen kielégült, "elég" állapotot?
2016. júl. 25. 09:27
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

Merre laksz? Milyen kornyezetben? Nem lehet hogy a partnereid nem voltak eleg jok?

Szoval? Merre?

2016. júl. 25. 11:04
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok. Nekem olyan pasi kell ,aki minimum bìr 2órát. Vagy naponta többször.
2016. júl. 25. 12:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Nimfomán gyanú, hiába élvezel el. Azokra jellemző, hogy kúrnának mindig, mint a nyulak, de elélvezni nem vagy csak nagyon ritkán képesek. De ettől még nálad is simán lehet ez. Amúgy az jó, ha elmész, én is imádom a napi 5-6 aktust is akár, nőfüggő, lehet annyira kívánnálak, hogy 10x is felpróbálnálak.
2016. júl. 25. 12:18
 8/10 A kérdező kommentje:

Többször is el tudnék élvezni, csak a partner nem bírja már a sokadik menetnél sokáig. Nyalás, illetve ujjazás által pedig nem tudok teljesen ellazulni, így ezáltal nem igazán szokott orgazmusom lenni.

Mint ahogy ebből ki lehet következtetni, masztizással sem tudok rendes orgazmushoz hozzájutni, de mégis nagyon sokat csinálom..

Kizártnak tartom, hogy bármi köze lenne ehhez a lakóhelyemhez, gondolom te se gondolhattad a szíved mélyén komolyan ezt a kérdést, kérdező...

2016. júl. 25. 14:52
 9/10 János Gilján ***** válasza:
Szia! Egy apró jó tanácsom van a problémádra. Amennyiben a partnered nyitott arra, hogy hosszabban és többször legyetek együtt, csak a szervezete nem bírja a strapát, akkor ajánlom a férfi multiorgazmus technikáját. A technika leírása kicsit hosszú és nem szeretném offolni a kérdésedet a pontos ismertetésével. Mindazonáltal a logikája a következő: ha a barátod nem ejakulál az aktusok végén, csak száraz orgazmus(oka)t él át egy menet alatt, akkor a következő menetekben ugyanúgy fogja bírni, mint az elsőben. Minél többet ejakulál, a szervezete annál jobban ki fog elégülni és egyre kevésbé igényli a további szexuális ingereket. Ez kicsit olyan, mint amikor evés közben jól laksz. Először nagyon finom, aztán még tudsz enni de már nem esik jól, aztán hányingert kapsz, ha csak a kajára gondolsz. Szex közben ahogy egyre többször ejakulál valaki, úgy előbb csak csökken az élvezet, majd elmegy az erekció is. Fiatalok egy este alatt több ejakulációt bírnak, nekem tiniként egy este alatt 7 volt a rekordom, de NEM ez a megoldás! Ha egy este alatt mondjuk 5 menetet akartok és csak az ötödik végén ejakulál a párod, akkor mind az 5 alatt ugyanazzal a vehemencival fog téged kényeztetni bármennyi motivációvesztés nélkül. Ha érdekel a technika, írj rám privátban, de akár írhatok róla ide is...
2016. júl. 26. 14:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Mondtam már; kicsit ki van hipózva a májad.
2016. júl. 26. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!