Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk nektek tetszenek az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek tetszenek az alcsony (160cm) lányok nagy mellekkel köldökpiercingel?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem mert az előző párom azért szakított velem mert hogy neki nem teszik a köldökpiercing (kapcsolatunkban elején még nem volt)
2016. júl. 24. 21:53
1 2
 1/14 Gotland ***** válasza:
Egyáltalán nem tetszik a köldökpiercing.
2016. júl. 24. 21:56
 2/14 anonim ***** válasza:
88%
Az előző barátnőm 159 magas volt és jó nagy cickói és köldökpiercingje is volt. Szóval biztos te is tuti csaj lehetsz. :)
2016. júl. 24. 21:58
 3/14 Noren1989 ***** válasza:
Külsőség miatt még 1x nem szakítottam. Ha emellé egy elviselhető, beszélgetni, enni, dugni szerető csaj vagy, akkor igen, tetszenél.
2016. júl. 24. 21:59
 4/14 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar a köldök pc :)

Én kifejezetten az alacsonyabb lányokért vagyok oda, aztán még ha jó mellei is vannak...hmm

20/F

2016. júl. 24. 22:00
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Elhiheted, hogy nem a piercing miatt szakított veled, csak ez az ürügy volt kéznél.
2016. júl. 24. 22:00
 6/14 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik a köldök pc, de azért nem szakítanék. Semmilyen külsőség miatt nem szakítanék... De persze nem vagyunk egyformák.
2016. júl. 24. 22:03
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van, párom utálja, de ezért szakítani elég nevetséges... ugye tudod, hogy nem ezért dobott? xD
2016. júl. 24. 22:05
 8/14 anonim ***** válasza:

Szerintem is csak hülye kifogás !

Amúgy nekem is tetszenek a piercinges csajok !

2016. júl. 24. 22:07
 9/14 Diavolino44 ***** válasza:

Küldj képet privibe, mert nem hiszem el! :D

Amugy ez kamu duma, szerintem a férfiak nagy része szereti ezeket a paramétereket. En is köztük vagyok.

2016. júl. 24. 22:07
 10/14 anonim ***** válasza:

Alapvetően tetszenek, de a külsőség mellett én a természetét is figyelembe veszem.

Szerintem sem a piercinged miatt szakított! Ez egy nagyon gyenge duma volt a részéről!

2016. júl. 24. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!