Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez nagyon gáz?
Kezdem az elején,20 éves fiú vagyok és eddig még soha nem volt barátnőm,sőt még csak barátaim sincsenek akikkel buliba járhatnék.
Illik rólam tudni hogy egy csendes visszahúzodó,érzékeny lelkű srác vagyok,nagyon keveset beszélek,nehezen ismerkedem.
Azonban már párszor elhatároztam hogy elmegyek egyedül bulizni és majd pár pia után bátorságot veszek és leszolitok valami lány társaságot.
Egyszer sikerült is,leszólítottam egy csajszit,de bunkó lekezelő módon elhajtott. Nagyon letörtem,és azóta nem járok sehova.
Lehet égő,de van hogy elkap a depresszió a rossz kedv és ilyenkor sírok,mert magányosnak érzem magam,úgy érzem soha nem lesz senkim. Nem vagyok egy önimádó egoista fajta,viszont kedves srác vagyok és akivel szemben megnyilok nagyon jól eltudok beszélgetni.
Köszönöm szépen válaszokat!
Igazából ez a középsulis téma se váll annyira be,az építőiparba tanultam ki a kőmüves szakmát,de nem sok emberrel voltam jóba sőt mondhatni hogy senkivel.. Csak ál barátaim voltak mindig is,akik csak a pénzemre hajtottak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!