Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm tényleg elélvez?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel már többször is közösültünk, viszont most abban kételkedem, hogy ő nem élvezi igazán. Egyik nap éjfél után reggel 5 ig csak játszottunk egymással izgatta a farkamat én pedig csak éheztettem őt. Végül a szex csupán 2 percig tartott és ő azt állítja elment. Több hasonló alkalmunk is volt, és a szex általában 5 percig tart, ha az izgatás legalább 1 óráig tartott kb. Előbb elmegy mint én, számomra az elég furcsa ti mit gondoltok erről, megjátsza ? Nagyon félek, hogy igen ha rákérdezek mindig dicsér és a múltkor együtt mentünk el amit tényleg éreztem mert ahogy mondta, hogy elmegy éreztem, hogy minden egyes porcikája többször összehúzódik kívül belül és még vagy 10 percig zihált és hallottam, hogy nagyon ver a szíve. De a többi alakalom nem volt ilyen :/ .2016. júl. 24. 19:53
11/11 A kérdező kommentje:
#9 Igen ott rosszul fogalmaztam úgy értettem, hogy én érezzem, hogy előbb elmegyek, de visszafogom... :D
#10 Ezt viszont nem értem teljesen, úgy gondolod legyek kevésbé engedékeny? Volt egy ilyen barátnőm aki nem szerette, ha az első szavára ugrik egy férfi ő azt szerette ha valaki kéreti magát... Ilyesmire gondoltál? :/
2016. júl. 29. 23:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!