Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok az ismerkedés elején...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok az ismerkedés elején mondjuk első randin belementek a szexbe?

Figyelt kérdés
Vagy ehhez nagyon ki kell lennetek éhezve? :D kort is:)

2016. júl. 22. 11:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
90%
Nem, az első randin nincs még szex. Talán a második randin, bár kétlem:) Jobban megakarnám ismerni. Nem csak egy egyéjszakás kalandra vágyom.
2016. júl. 22. 12:03
 12/19 anonim ***** válasza:
61%
Mivel az elsőt nem így akarom így aztán tuti nem csak ha összejönnénk és legalább eltelne 2-3 hónap utána feküdnék csak le vele, persze azért petting lehetne, meg ha nem lennék szűz akkor lehet bele mennék esetleg 2-3 randin de így nem.
2016. júl. 22. 12:11
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem megyek bele, függetlenül attól, hogy mennyire tartom vonzónak és szimpatikusnak a férfit az első benyomások alapján, mert nekem a kezdeti randik az ismerkedésről szólnak, másrészt ha kölcsönös a vonzalom, akkor szeretem kiélvezni annak az útnak az izgalmait és a varázsát, ami az első szeretkezésig vezet.

"Ha első randin nincs szex, akkor nincs is második randi!"

Neked lehet, hogy ez a hozzáállás vált be. Nekem meg az, hogy ha a pasi a szexre hajt a első randin, akkor nem tudom komolyan venni, és nincs második randi.

"Vagy ehhez nagyon ki kell lennetek éhezve?"

Ha a "kiéhezettség" lenne a hajtóerő, akkor az alatt az idő alatt, amíg egy randira összekészülődnék és eljutnék, először okoznék magamnak 8-10 orbitális orgazmust, aztán ha fel bírnék kelni, összedobnék magamnak egy finom vacsit, utána meg aludnék egy jót. xD

2016. júl. 22. 12:16
 14/19 anonim ***** válasza:
31%

Ez elég sok mindentől függ. Volt olyan, hogy hiába randiztunk 5-6szor egy sráccal, nem voltam hajlandó "beadni a derekam", volt, akivel egy hónap után, viszont olyan is, hogy első randin már petting, másodikon szex is (bár előtte kb egy évig beszélgettünk neten és sokkal hamarabb is rávetettem volna magam). Ez nagyban függ az összhangtól és a srác kinézetétől is.

L/22

2016. júl. 22. 12:22
 15/19 anonim ***** válasza:
27%

#13:

Nem szexre hajtok, hanem kapcsolatra. Viszont egy kapcsolat része a szex is, sőt jó szex nélkül nem is működik egy kapcsolat. Ezért minek húzni, ennek is egyrészt ki kell derülnie (ezen a téren is meg kell "ismerkedni"), másrészt meg addig is miért fosszuk meg magunkat az örömtől ... felnőttek vagyunk ... De te még gondolom fiatalka ... :-P

2016. júl. 22. 13:10
 16/19 anonim ***** válasza:
56%
Nem megyek bele az első randin. Ha meg annyira ki lennék éhezve, eleve szexpartnert keresnék és nem szarakodnék a randikkal.
2016. júl. 22. 13:44
 17/19 anonim ***** válasza:
56%
Nem. Az első randin még nem bízom annyira az illetőben, hogy lefeküdjek vele. Hetek munkája mire valakivel lefekszem, akármennyire is ki vagyok éhezve. 19l
2016. júl. 22. 13:46
 18/19 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem egy férfi nem tudja igazán megbecsülni vagy értékesnek tartani azt a lányt, aki már az első adandó alkalommal odadobja magát. Éppen ezért én nem is tudnám elképzelni, hogy első randin szex legyen. Főleg egy megszervezett, tervezett találka esetében ami így is elég kínos mindkettőnknek és fel kell oldódni. Másrészt meg van bennem egy visszatartó erő, túl erkölcsösnek tartom magam ahhoz, hogy ezt megtegyem, még akkor is ha barimora kívánom a srácot és szívem szerint ott helyben.... :D de ahogy az egyik válaszoló is írta, megvan annak a varázsa hogy megismerem a másikat és eljutunk arra a szintre, hogy tényleg kívánjuk egymást, nem a szexet! hanem egymást és a szexet a másikkal. Édesebb a gyönyör, ha kín és várakozás előzi meg ;)

21 L

2016. júl. 22. 14:22
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem megyek bele, mert semmi ingerenciám nincs ilyenekre. Nem szoktam kiéhezve lenni, mett nekem nem a szex irányítja az életem.
2016. júl. 22. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!