Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól még hogy nem hangosan élvez el, jó neki?
Barátommal isteni a szex, sokat és jókat dugunk. Eddig nem is nagyon figyeltem erre, de egy barátnőm említette, hogy az ő pasija amikor elévez szinte üvölt, olyan jó neki.
Hát, az én párom amikor elmegy csak gyorsabban veszi a levegőt, megfeszül a teste meg egy halkat nyög. Én viszont szintén hangosan megyek el. Ez alkati kérdés vagy van köze az orgazmus nagyságához? 19/l
Vannak csendes típusok! :D + a pasikban valamiért bennük van, hogy a nők legyenek a hangosak, nem értem miért!? :/ :D
Én pl elég hangos vagyok.. De ha otthon csináltuk, nálunk .. a család miatt csendben voltam :D kontroll.valahogy próbáld meg rávezetni, hogy jobban engedje ki az élvezetét :) :D
Helló, sorstárs! :D
Az én barátom is pontosan ilyen, még sose hallottam hangosan nyögni, úgy tudom, hogy eddig még senki sem. Még pár hónapos kihagyás után is csak egy icipicit nyögött. Bár hozzáteszem, hogy ő egyébként is csendes, mindent csendben csinál, nem is beszél sokat. Először én is megijedtem, hogy lehet, hogy nem jó neki, de egy idő után azért rájöttem, hogy ő egyszerűen csak ilyen típus. Lehet, hogy a te barátodnál is csak ennyi az oka, szerintem nem kell ezen aggódnod. :)
ÁÁÁ, akkor biztos nem jó neki. Ejakulációt is simán lehet ám színlelni!!!
26/F
Egyáltalán nincs összefüggés, simán élvezi attól hogy nem nyög. :)
Én se szoktam mikor a barátnőm kielégít, mégis nagyon élvezem.
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!