Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek ha a parom nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a parom nem akar engem kielegiteni oralisan?

Figyelt kérdés
Hogy is kezdjem.. En a paromat rendszeresen ki szoktam elegiteni oralisan ha szeretne es mindig dicser hogy nagyon jol csinalom.. De nagyon halatlan mert en megcsinalom neki es csak annyit kapok hogy szeretlek dragam.. Utanna altalaban csak megujjaz de neha meg azt se. Egyszer mondtam neki hogy nyaljon mar ki bele is kezdett es csak annyit mondott hogy ennek olyan "hulye ize" van.. Es befejezte.Es ez nekem nagyon rosszul esett mert en egy szot sem szolok neki meg a szamba is beleelvez valamikor de en nem mondok neki soha semmi sertot mert azt akatom hogy neki jo legyen.. Es amikor en befejeztem nagyon rossz kedvem van utanna :( en azt szeretnem hogy o is ugyan ugy megtegyen mindent az en oromomert mint en.. Gondoltam mar ra hogy nem fogom tobbet kielegiteni oralisan amig o se probalkozik de azt szerintem felre ertene..
2016. júl. 21. 22:20
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Mindig mielott jon es irja hogy indul gyorsan megzuhanyzok direkt az ilyen helyzetekre tiszta bugyi meg minden tiszta es intim lemosot is hasznalok igen.. Mert kb lezuhanyzok es ki tudom szamolni 10 perc mire megerkezik addigra letudom.. Tehat nem tudom..
2016. júl. 21. 22:53
 12/19 anonim ***** válasza:
82%
inkább keress valami normális fiút akinél ez alap ne őt akard megváltoztatni mert az sose működik vagy ha neked ez mégis jó akkor meg fogad el így
2016. júl. 21. 22:59
 13/19 anonim ***** válasza:
22%
Tök komolyan kérdezem, tejszínhabra gondoltatok már? Hatha :)
2016. júl. 21. 23:14
 14/19 anonim ***** válasza:
én eddig egyszer voltam szerelmes és annak a lánynak nem volt valami finom a puncija még egyszer majdnem hánytam is.. azért eleinte párszor próbálkoztam, de mivel nem láttam rajta se azt a nagy élvezetet meg nagyon nem ízlett ( amit amúgy sosem mondtam ) az idő előrehaladtával egyre kevesebbszer nyaltam ki, a vége felé meg soha... hát van ilyen, hogy valakié nem jön be, ráadásul pont azzal akibe mint mondtam szerelmes is voltam...
2016. júl. 22. 02:48
 15/19 anonim ***** válasza:
35%
9-es: s a barátnőd monogramja nem Sz.A. véletlenül?
2016. júl. 22. 02:53
 16/19 anonim ***** válasza:

Talán nincs meg köztetek a kémia. Ha valaki teljesen szereti a másikat akkor mindenestül tetszik/ízlik neki.

De ez sajnos olyan mint a lányoknál a nem szopás. Ha nem megy, nem ízlik, akármit undorítónak tartja, akkor nem fog menni. Fogadd el. Elégítsen ki ujjal simogatva, miközben csókolóztok.

2016. júl. 22. 08:21
 17/19 anonim ***** válasza:
Mond te is neki, hogy az övé is hülye ízű.
2016. júl. 22. 15:06
 18/19 anonim ***** válasza:
37%
utolsó: csodás 5let... nem hogy inkább kezdene valamit a fos ízt okozó bajjal.. nem inkább rontsd el egy másik egészséges ember önbizalmát is..
2016. júl. 22. 17:50
 19/19 A kérdező kommentje:
De a baratom elottem meg nem nyalt ki senkit.. Es arra is gondoltam h csak uj neki.. De volt egy masik baratom elotte o nyalt ki tobbszor is es nem panaszkodott o rendesen elvezte hogy csinalja nekem.
2016. júl. 24. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!