Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, van köztetek olyan aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, van köztetek olyan aki nem szereti ha orálisan kielégítik?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért nem? Ti a barátnőtöket/partnereteket kiszoktátok?

2016. júl. 21. 12:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy ilyen partnerem... Ő azt mondta hogy számára olyan érzés mintha megalázná ezzel a nőt és ezért nem... Viszont ő kinyalt és azzal érvelt hogy egy nővel mindig úgy kell bánni mint egy porcelán babával hogy a kis rózsqbimbó kinyiljon.. Számára az volt a fontos hogy a hölgyet minden féle módon tudja kényesztetni.. Hogy finom legyen neki.... 22 N
2016. júl. 21. 12:15
 2/12 anonim ***** válasza:

Hű ilyen pasival én még nem találkoztam :D Mármint összesen egy fiút, a szerelmemet elégítettem ki orálisan. De ha csak szóba került, mindenki úgy nyilatkozott hogy nála alap.

19L

2016. júl. 21. 12:15
 3/12 anonim ***** válasza:
Olyannal még nem találkoztam, aki nem szerette, de olyannal igen, akinek ez elvi kérdés volt. Azt mondta, hogy szerinte ez qrvás, szóval ő szívesen nyal, viszont egy barátnőjétől sem szeretné, hogy leszopja. Aztán hozzá tette, hogy egyéjszakásnál meg azt is imádja, ha a csaj lenyeli a spermáját.
2016. júl. 21. 12:19
 4/12 anonim ***** válasza:
Én nem igénylem annyira viszont legyen punci,popsi...
2016. júl. 21. 12:24
 5/12 anonim ***** válasza:

én olyan vagyok mint akit az első leírt, a "egy nővel mindig úgy kell bánni mint egy porcelán babával hogy a kis rózsqbimbó kinyiljon" részt leszámítva. kimondottan szeretem ha a fájdalmán keresztül éri el a partnerem az élvezetét, de valahogy a szopás mégis a kicsit magalázós rész szerintem. ez alól kivétel a 69 es póz, mert ott egyenlőek a felek.

a kedvesem vett rá nemrég, hogy esetleg néha csak ő csinálja nekem, ami bevallom bár kellemes, de elélvezni sose sikerült tőle

2016. júl. 21. 12:25
 6/12 anonim ***** válasza:
máté nem várja el:--)9 hehehahheu
2016. júl. 21. 12:29
 7/12 anonim ***** válasza:
van ki tudja ?
2016. júl. 21. 12:31
 8/12 anonim ***** válasza:
Azt nem mondom hogy nem szeretem de tökéletesen el vagyok nélküle. Na ná, hogy kiszoktam nyalni az más. Szopásná és dugásnál is csak a makk van izgatva de nyalásnál csikló is meg hüvely is ha ujjazod (és miért ne ujjaznád közben?) a dugásnál meg a hüvely. Én így látom. + imádom az ízét meg imádom látni ahogy élvezi.
2016. júl. 21. 13:03
 9/12 Lassmich Ruhe ***** válasza:
0%

Elmondom a titkot: MINDEN férfi szereti, HA jól csinálod.

Van olyan ismerősöm, aki nem engedte a feleségének, mert ugye "azzal a szájjal csókolja a gyermeké is" duma, 25 év házasság után meg veri a fejét a falba, mert ugye jó lenne az néha..., meg rendszeresen fel sem áll már otthon anyára a bréje.

2016. júl. 21. 15:32
 10/12 anonim ***** válasza:
64%

9-es, ezzel nem értek egyet. Az én férjem nem szereti az orált, és nem azért, mert nem csinálom jól. Elég régóta együtt vagyunk, minden problémát megbeszélünk, tökéletesen biztos vagyok benne, hogy elmondta volna, ha velem van baj e téren. ( Más intim problémákat is átbeszélünk, és kell, javítunk rajta. )

Ő egyszerűen nem élvezi, azt mondja furcsa érzés, inkább csiklandozza. Ezer más dolog sokkal jobban izgatja a szexben és az előjátékban.

2016. júl. 21. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!