Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan léphetek túl egy rossz szexuális élményen?
Első lépés az nem kell alkalmi szexbe bonyolódni
Ha nagyon kedves aranyos kis cuki akkor főleg
Rendes ertelmes ferfiak is léteznek ám
Kevesen sajnos egyre kevesebben vagyunk de még létezünk
Ez egy kicsit szerencsesütis lesz, de az élet tanulási folyamat és ez egy rossz tanulság
Hibazz annyit amennyit csak lehet, de ujra és újra ugyanazt ne kövesd el többször mert azt még a lelki egészséged is banhatja
Keress olyan valakit aki nem ezt részesíti előnyben hanem inkabb meg akar ismerni
En pl olyan srác vagyok aki nem panaszkodik a nők miatt de mindig inkabb a nő élvezete az első
És ezen a barátnőim akik voltak meg is lepődtek hogy lényegében bárkit megkaphatok
Az a ferfi aki nem érti és nem értékeli a nőt az nem férfi
Ezt igazán csak elfelejteni tudod
Mar nem az esetet hanem a vele járó nyomást
Sok sikert hozzá neked
Próbálj jó élményeket szerezni ne ülj le mint az iszap mert a fejlődés a fontos
A stagnálás csak ront a dolgon
Legyen elég annyi hogy eléggé undorodva viselkedett holott én mindent megtettem neki...
Ez tényleg legyen elég nehogy magára ismerjen..
Ezzel "csak" lelki sérülést okozott, és 2. éjszaka sítok miatta
23:09 es vagyok
Ez igy lesz de rajtad múlik hogy is marad vagy nem
Tudjuk mind, volt mindenki hasonlo cipőben lelkileg Sajnos
De ha ezen ragodsz az a te boldogságod ön bantalma
Ő elrontotta nagyon te viszont ne folytasd önmagad ellen
A mult az történelem a történelem pedig nem formálható
Legyél nagyon erős és hiába nem akarod vagy nem tudod ,látnod kell a jó dolgokat ugyanugy, csak legyél kicsit éberebb
Remélem nem kell hasonló dolgokat megelned a jövőben
Az élet próbálkozás, hát próbálj megint lábra allni
A saját erőd kell mert az a hatalom, az élet maga pedig elég motiváció
Ismét én
Figyelj drága az irsz hogy dagadt na kérem azert ezt ne
En ugyanebben voltam,él sportoló voltam mindig egy balesetben majdnem lebenultam elkezdtem hízni és az akkori párom dagizott
Mindig az volt hogy ez gáz de mikor vége lett a kapcsolatnak én beletemetkeztem a fitnessbe
Nem mondom hogy ezt kell tenned neked is de talalnod kell valamit ami meditál ,ami kizár minden mást
Ha ez megvan akkor megismerés magad, ha ismered magad akkor már szeretni fogod magad
Erős vagy mert te egy nő vagy, nem egy akárki,egy egyedi érző erős nő
Nem kell mindent feltenni arra hogy a világ imadjon
A megoldás sokkal közelebb van, magadat szeresd addig mástól sem várhatod hogy szeressen
Nehéz mert az élet nehéz, de mint mindennek ennek is meglesz a jutalma
Nem kell hinned egy idegennek mert én csak a gondolataimat és tapasztalataimat osztom meg veled és az olvasokkal
De az önértékelés a legnagyobb kincs
Üdv.: A.K.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!