Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak még olyanok, akik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyanok, akik a szex helyett szeretkezésre vágynak?

Figyelt kérdés

A barátommal csak szexelni szoktunk és ez engem zavar.

Nem tud szeretkezni, hiába mutattam meg neki, hiába lendültem be, hiába próbáltam irányítani, nem igazán értette a lényegét. Neki a szex azt takarja, hogy eljutunk oda, hogy ki-be, ki-be, orgazmus és helló.

Én ennél sokkal többre vágyom.

Hogyan vegyem vagy éreztessem őt rá a szeretkezésre?

2016. júl. 20. 18:55
 1/6 anonim ***** válasza:
a dugás mindig alá van rendelve a szeretkezésnek
2016. júl. 20. 19:00
 2/6 anonim válasza:
sajnos akik ezt szokták meg...vagy éppen ebben lelik örömüket így is maradnak.egyszer talán kérd meg,hogy "szexeljetek" a te módodon ..és vigyél végig egy egész programot,tele gyengédséggel,szeretettel :D hátha rájön,hogy az mennyivel jobb érzés.
2016. júl. 20. 19:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Dobd ki, helyette keress mást! Hátha közel laksz. :)
2016. júl. 20. 19:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én speciel imadom ha a nő már attól is kész olvadni ahogy atkarolom

Szerintem a szerelmeskedes egy művészet amit tanulni lehet talan de ha nincs érzék hozza akkor keressen olyat akinek elég a majdnem semmi

En szeretem ha inkabb szeretkezés az belső dolog

Az nem csak test az elme és lélek egyben

Bizalom kérdés talan

Hihetetlen erő és sajnos sok sok ilyet hallani hogy nincs mar jelen a szeretkezés

A.K./27

2016. júl. 20. 20:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Jo lenne a vna kivel, sajnos jelenleg nincs :\

24F

2016. júl. 20. 20:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Sajnos tanàcsot nem tudok adni, ugyanebben a cipőben vagyok. .csak nàlunk jó pár év után egyik napról a másikra vàlt ilyenné, az okot nem tudom. .megbeszélni nem lehet, újítottam ,próbàlkoztam, de semmi vàltozàs..nem erre vàgyom. .
2016. júl. 20. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!