Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit éreztek lányok amikor a pasitok elkezdi a feneket puszilgatni?
Figyelt kérdés
2016. júl. 20. 15:00
1/6 anonim válasza:
Nem birom ki, annyira csikiz
De amugy jo:)
2/6 anonim válasza:
Át fut rajtam a libabör és egyfajta melegség a pusziktól a csókoktól nagyon jó érzés.. teljesen el tudok lazulni mikor a párom elkezdi a fenekemet puszilni.. Izgató... De ha ezt szex után csinálja akkor olyan szinten jól tud esni és annyira el lazulok hogy bealszok ;) és szunyókálok egy picit.. Mellesleg mindig úgy alszok el esténként hogy simogatja a popsimat... Nem tudom miért de megnyugtat ;) 22 N
3/6 anonim válasza:
Kellemes érzés, mikor puszilgatja és simogatja, de van mikor csikis és olyankor fickándozok mint egy döglődő fóka.
Azt viszont egyáltalán nem szeretem, ha harapdálja és erősen megmarkolja.
4/6 anonim válasza:
Nagyon jó érzés,amúgy is szoktam masztinál is simizni a popsimat.Felizgat.20/L
5/6 anonim válasza:
Az én barátom mindig ezt csinálja de ő fenékmániás :)
6/6 anonim válasza:
Kedves 4/5 jó, hogy őszinte vagy. A fenék is a nő egyik e fontos erogén zónája. Símogatása , puszilgatása tényleg akkor jó, ha mindkét félnek örömet szerez. A fenék simogatása partner fütyijével is igazán nagyon jó, ajánlom !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!