Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ez mennyire ciki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mennyire ciki?

Figyelt kérdés
Hát hogy is mondjam.. Fel tudok arra izgulni, ha szép női hajat látok.. Egyszerűen be tudok gerjedni a cici és a popsi mellett természetesen.

2016. júl. 19. 23:07
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kiskamasz, és nagyon is tudom, hogy hogyan működik egy intim kapcsolat. Azt szeretném vele közölni, hogy ilyen fétisem van. De basszus. Itt mindenki tökéletes poénmester.
2016. júl. 20. 12:30
 12/14 anonim ***** válasza:

"Babám! Imádom, ha egy punci retro szőrös, megtennéd, hogy nem borotválod le?"

Na ha ennyit nem tudsz kinyögni a párodnak, akkor ne csodálkozz, ha le vagy oltva :-P

2016. júl. 20. 12:46
 13/14 anonim ***** válasza:
* Upsz! Bocs, ez másik kérdésre ment volna ... sok hülye megnyitott ablak :-(
2016. júl. 20. 12:51
 14/14 anonim ***** válasza:

én is ilyen vagyok egy nőnek leginkábba szép (extra) hosszú haja a legvonzóbb számomra...

volt bnőm aki megengedte,hogy bele is élvezzek-elég gyakran...sőt amikor ő csinálta nekem,hát az maga a menyország...

2016. júl. 21. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!