Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ti mennyire szerettek nyalni?
Figyelt kérdés
Élvezitek ha örömöt okoztok egy lánynak? (Természetesen ha viszonozva van)
Kort is írjatok légyszi :)
2016. júl. 19. 21:35
1/25 anonim válasza:
Én imádok még viszonzás nélkül is nemtudom miért de imádom 18F
2/25 anonim válasza:
a barátom szeret,persze viszonozva van minden alkalommal
18l
3/25 anonim válasza:
Én imádom kinyalni, ha üde, tiszta, borotvált friss punci, amelyik lucskos, mert addig húztam az csaj agyát.
Viszont borzasztóan undorodom tőle, ha egy szagos, szottyadt, szőrős, állott kiszáradt citromot kapok kielégítésre...
4/25 anonim válasza:
nagyon szeretek. odaadó vagyok
ha nagyon tetszik a lány, és komolyan nagyon finom a bőre, ha beindulok, a fenekét is szétnyalom, de akkor kő kövön nem marad :)
25 f helyes
5/25 anonim válasza:
Viszonzás nélkül is nagyon élvezem. Főleg ha hallom hogy a lány is élvezi :) 27/F
6/25 anonim válasza:
Viszonzás nélkül is, ahogy írtad jó érzés örömöt okozni egy lánynak.
7/25 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy vannak még igazi férfiak! :)
2016. júl. 19. 21:43
8/25 anonim válasza:
Szeretek. Nálam ez alap. De elvárom a viszonzást is.
9/25 anonim válasza:
Én csak szeretnék. Nagyon szeretek, de barátnőm nem kedveli ha nyalják. :(
23/F
10/25 A kérdező kommentje:
Pedig annál jobb érzést nem nagyon tudnék elképzelni
2016. júl. 19. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!