Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esély kb a terhessegnek?
Figyelt kérdés
Pénteken múlt el a menzeszem, vasárnap együtt voltam a barátommal gumi nélkül, de nem élvezett belém.2016. júl. 19. 20:55
2/11 anonim válasza:
Ha gumi nélkül tolod legalább " don't foss!" de nem sok.
34,76468* pí/ 1014
3/11 A kérdező kommentje:
Jaj és szex után megmostam magam szappanos vízzel meg pisiltem is.
2016. júl. 19. 20:59
4/11 anonim válasza:
Nem sok, de legközelebb védekezzetek, ha biztosra akartok menni...
5/11 anonim válasza:
%ot/eselyt nehez mondani. Nagyban fugg attol,hogy hany napos a ciklusod es a mensid ? Elvileg a nagy konyv szerint ugye mensi hossz-14=peteeres. Na de ez egyszersem biztos es a sperma eleldegel nagyon extrem esetben 7napig is,2-3ig tuti.Amugy a peteeres idopontja nem csak egyenenkent hanem ciklusonkent is siman valtozhat.A dokik anno nekem azt mondtak akar mensi alatt is teherbe lehet esni.A megszakitasos egyuttlet pedig nem szamit vedekezesnek.
6/11 anonim válasza:
Keztes voltam. Mi köze hogy pisiltél? A húgycsövednek mi köze a megtermékenyitéshez?
Áruld el kérek.
7/11 anonim válasza:
Kevés mert még csak most múlt el és nem a termékeny időszakban vagy
8/11 anonim válasza:
Ezt en is akartam kerdezni. Sztem legtobb embernek kell pisilni utana- ez termeszetes folyamat. A zuhany es szappan se megoldas mert belul azzal nem mosod ki a mar esetlegesen utrakelt katonakat.
9/11 anonim válasza:
Sokkal több mintha csak lepippantod és lenyeled.
10/11 anonim válasza:
Mi két évig szeretkeztünk igy,igaz nem lett volna gond gyerkőc :) szoval nállunk igy nem lett baba,de az nem jelenti azt gogy nálatok ne fordulhatna elő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!