Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 7 év korkülönbség 18 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

7 év korkülönbség 18 éves lány és 25 éves férfi között nagyon esélytelen kapcsolat szempontjából?

Figyelt kérdés

Jelenleg egy 25 éves fiúval alakulok randizgatunk első csók már el is csattant (az volt nekem az első). Viszont nem tudom mennyire illenénk össze. Főleg így a szexualitás miatt gondolom mivel nekem kb semmi tapasztalatom nincs neki pedig csak akad. Azt még nem tudja hogy szűz vagyok. Nem tudom mennyire tudnám kielégíteni az ő vágyait. Viszont így személyiségben nagyon összeillünk nagyon szimpatikus. Akik esetleg voltak hasonló szituációban nyugodtam leírhatják a tapasztalatokat. Sőt hasonló korú férfiak válaszát is szívesen várom hogy ők az ilyen helyzetben mit reagálnának...

A válaszokat előre is köszi :)

2016. júl. 19. 13:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Csak rajtatok múlik, hogy van-e esélye a kapcsolatnak, vagy nincs. Ha a vonzalom kölcsönös, és elég erős, akkor szerintem nem sok minden tud problémát jelenteni. És a korkülönbség sem olyan nagy, hogy aggódni kelljen miatta.
2016. júl. 19. 15:02
 12/14 anonim ***** válasza:
Egy 25 éves érett férfi nem fog leállni egy 18 éves szüzikével.
2016. júl. 19. 15:11
 13/14 anonim ***** válasza:
MÁTÉ?????
2016. júl. 19. 16:05
 14/14 anonim ***** válasza:
MÁTÉ BASSZUS
2016. júl. 19. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!