Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, nők! Van közöttetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, nők! Van közöttetek olyan, aki tényleg élvezi ha a szájába/arcára élveznek, s nem csak eltűri? Miért? 20/F

Figyelt kérdés

Hogy élitek ezt meg? Van közöttetek olyan, aki tényleg élvezi és szereti, nem csak "kényszerből"? Csak a partneretek öröme miatt vagy tényleg élvezitek?

20/F

2016. júl. 19. 12:24
 1/10 anonim ***** válasza:
39%

Az elmult 10 napban ket ilyen csaj is volt nalam (sajnos nem egyszere) akik elveztek es lenyeltek, szajbaelvezes utan.

Tehat leteznek, hidd el kerdezo.

2016. júl. 19. 12:26
 2/10 anonim ***** válasza:
17%

Élvezik

Mentális betegségben szenvednek

És imádják az alárendeltséget, szeretik ha alázza őket valaki

2016. júl. 19. 12:36
 3/10 anonim ***** válasza:
71%
Néha....nagyon néha "élvezem" azt ahogy neki tetszik XD. Egy hosszú kapcsolatban az ember abban is örömét leli,ami a másiknak örömet okoz.
2016. júl. 19. 12:40
 4/10 anonim ***** válasza:
9%
2-es: ezt te se gondolod komolyan.
2016. júl. 19. 12:40
 5/10 anonim ***** válasza:
72%
en elvezem,a parom megalazonak tartja ezert csak ritkan elvez az arcomra. szeretem h jo meleg es a friss illatat. 27/L
2016. júl. 19. 12:49
 6/10 anonim ***** válasza:
75%
Én gyűlölöm. Megalázó és undorítónak tartom a sperma ízét és illatát , ezért soha nem nyelem le. Szerintem léteznek, akik szeretik elég furcsa emberek vannak de biztos nem sok ilyen van.
2016. júl. 19. 14:35
 7/10 anonim ***** válasza:
86%

Én szájba tényleg élvezem. Az ízével nincs bajom, azt pedig kifejezetten izgatónak találom, ha ilyen közvetlen közelről élhetem át a pasi orgazmusát, illetve a számban érezhetem, hogy mennyit és mekkorát élvezett.

Az arcomra nem túl sokszor élveztek eddig, azt valahogy a pasik sem igényelték soha. Legfeljebb egyszer-kétszer, amikor már nagyon be volt indulva, de olyankor általában én is, meg kipróbálni azért én is ki akartam.

30/N

2016. júl. 19. 15:06
 8/10 anonim ***** válasza:
71%
Szeretem, ha ki vagyok szolgáltatva a páromnak, így nekem is örömet okoz.
2016. júl. 19. 16:53
 9/10 anonim ***** válasza:
😔
2016. aug. 13. 23:35
 10/10 anonim ***** válasza:

A lányok többsége soha nem próbálta és nem is fogja ezt, az a néhány aki meg mégis, az általában vagy nagyon befolyásolható, vagy tényleg egy ribi. Szeretni ezt szerintem senki sem szereti egyes aberrált önbizalomhiányos férfiakon kivül.

De egy másik kérdésben valaki erre szépen megfogalmazta a választ.

Tessék! Nincs olyan lány, aki úgy születne, hogy ezt nem tartja megalázónak, csak tudat alatt hosszászoknak és idomulnak. Az énkép "testrésze" a fej, ha a férfi szexualitása erre irányul, az olyan érzés mintha nemcsak a testiségét, hanem magát a szellemiséget "kúrnák meg", tehát összességében leredukálnák azt a testiség szintjére. Így a nő csak egy szextárgynak érzi magát, akinek a "szellemisége" is csak kúrásra jó. Persze vannak akik pont er

2016. okt. 12. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!