Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok volt hogy bevállaltatok egyszerre több pasit az ágyban?
Igen volt.
Sétálgattam az utcan amikor harom pasi kozeledett felem(termeszetesen ez egy sikatorban tortent)a kocsijukkal elalltak a kijaratot kikotoztek egy kukahoz(h a hasam volt a kukanak)levetkoztettek,es ketto egysszerre a nemiszervembe(NEM ERDEKELTE OKET H SZUZ VAGYOK!!!!) Ekkor sikitottam.bekotoztek a szam.igy b*sztak szepen majd hallotam hogy az egyik szolt a harmadiknak aki a meretes(volt vagy 25 cm) szerszamat verte kifele hogy ujjaza meg a nunim(ekkor a ketto egyszerre hatolt be a masik nyilason es ott folytatttak tovabb)jott a gyerek,es negy ujjal egyszerre elkezdett durvan ujjazni.Szetnyitotta az ujjat amenyire csak tudta nyomta tovig.aztan elmentek a kocsihoz inni.en ott sirdogaltam fajdalmamban.visszajottek,megforditottak(hogy a hatam volt a kukanak) ekkor az egyik nekem dolt es tovig belemhatolt! Kozbe nyelvesen csokolt.utana 5 perc utan kb abbahagyta majd kutyapozba kotoztek meg.az egyik egybol a szamnak esett.a masik tovig a nemiszervembe a harmadik tovig a kakilókamba.aztan harom egyszerre a nemiszervembe majd a masik lyukba.aztan ketto egyszerre a szamba ondozott szinte lemelytorkoztak.aztan amikor beleondoztak a szamba akkor az egyik elment a masik ketto meg befogta a szamat h meg veletlenul se jojjon ki egy csepp se a szambol.aztan hagytak pihenni.kb10 percet.amelyik elment hozott egy csajt(szoke haju kb annyi idos mint en)amikor meglatott egybol nemleges valasztadott a csavonak.de ot felultettek a kocsi tetejere megkotoztek es eloszor harom egyszerre a p*najaba hatolt.aztan ugy folytattak mint amit velem csinaltak.majd az egyik kiverte a dakojat jo kemenyre.megfogtak engem es raultettek eroszakkal h majd szetszakadtam.aztan rngem lovagoltattak eroszakkal.majd feloltoztettek es elengettek futottam es meg hallottam a szerencsetlen lany sikoltozasat.hivtam a rendoroket kiertek elfogtak a 3 embert.
Szoval ez az en tortenetem
Bocsi ha valamit felreirtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!