Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy mellbimbó kis bimbóudvarral vagy kis mellbimbó nagy bilbóudvarral?
Figyelt kérdés
2016. júl. 18. 14:06
11/24 A kérdező kommentje:
:DDDDDD elirtam sorry
2016. júl. 18. 16:19
12/24 anonim válasza:
Szerintem a nagy szebb, mert nekem vonzóbb, izgatóbb, erotikusabb.
13/24 A kérdező kommentje:
de most melyik legyen nagy?
2016. júl. 18. 17:04
14/24 anonim válasza:
Tehát: mindenképpen a mellbimbóudvar legyen nagy! Előző voltam
15/24 A kérdező kommentje:
ertem :D fura, azt hittem mindenkinek a kicsi tetszik..
2016. júl. 18. 17:21
16/24 anonim válasza:
Kérdező: neked melyik tetszik, ill. milyen a tiéd?
17/24 A kérdező kommentje:
nekem nagy es utalom :/ a kicsi sokkal esztetikusabb. viszont a mutettol meg felek.
2016. júl. 18. 17:59
18/24 anonim válasza:
Azért jobb a nagy udvar, mert jobb érzés szopogatni, meg általában nagy bimbóudvar min. b-s mellmérethez jár.
19/24 anonim válasza:
arányaiban minél nagyobb bimbóudvar. és ha lehet teljesen belesimuló bimbó.
20/24 anonim válasza:
12-es vagyok újra: kedves kérdező, ha szabad adnom egy tanácsot, ne a műtéttől félj, hanem keress olyan partnert, aki örömét leli a nagy mellbimbóudvarodban, hidd el, akad ilyen pasi bőven!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!