Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexkapcsolatra vágyom,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erdey Julcsi kérdése:

Szexkapcsolatra vágyom, szerintetek butaság belemászni?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, barátommal fél éve mentünk szét. Igazából nem is érzelmileg, hanem szexuálisan volt nagyon intenzív kapcsolat, sokat voltunk együtt. Azóta nagyon egyedül érzem magam. Nagyon szívesen összejárnék valakivel kölcsönös örömszerzés céljából, de sokan lenézik a szex kapcsolatokat. Miért? Mi a rossz abban, hogy imádok férfiaknak örömet okozni?
2016. júl. 18. 00:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem az nem ő, túl fiatal. :D
2016. júl. 18. 00:46
 12/16 anonim ***** válasza:
Akkor csak szórakozik más nevével,vagy haragszik rá:)
2016. júl. 18. 00:52
 13/16 A kérdező kommentje:
Egyetemista lány vagyok, új profilképpel. Kérlek ne jelöljenek be többen, nem fogom visszaigazolni! Köszönöm!
2016. júl. 18. 00:52
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha inkább csak szexuálisan volt intenzív, és csak arra vágysz, miért nem jártok össze dugni? Hisz érzelmek úgysem játszanak. Jobb, mint egy idegennel, ha már amúgy is jókat hemperegtetek.
2016. júl. 18. 01:08
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem butaság, én is szex kapcsolatot keresek a közelben.

23F

2016. júl. 18. 01:33
 16/16 anonim ***** válasza:
Hany privátot kaptál eddig? XD
2016. júl. 19. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!