Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szakítsak vele?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak vele?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, nagyon szeretem, de kicsi a pénisze kB.olyan 12-15cm

nem tudok kielégűlni, mit tegyek?

Az oralt utálom, és nem szeretném megbántani sem őt.

2016. júl. 17. 11:21
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
18%

Persze, #7, hazudjon neki arról, hogy miért szakít vele. Szerintem meg pont, hogy az igazat kellene elmondani: "Nézd, nem jó veled a szex, kicsi a farkad, ami nekem nem elég. Elmondhatnám neked, hogy mit csinálj másképp, de őszinte leszek veled, én ebbe a kapcsolatba nem akarok erőt fektetni."

Ez szerintem a legkorrektebb, és tudni is fogja, hogy mire számítson a lányoktól. Az meg, hogy össze lesz törve a kicsiny törékeny lelke, azzal ne foglalkozz. Oldja meg magának.

18/L

2016. júl. 17. 11:57
 12/24 A kérdező kommentje:
Én szeretem őt nagyon is, de nem tudom hogy milegyen
2016. júl. 17. 12:00
 13/24 anonim ***** válasza:

Na, oké, hogy szereted, de akarsz erőt fektetni ebbe a kapcsolatba vagy sem?

18/L

2016. júl. 17. 12:01
 14/24 A kérdező kommentje:

Én akarok, meg mondom is neki, hogy mit hogy, de nem igazán érez rá, amikor meg nekem kezd jó lenni elmegy.

De mégis mindennél jobban szeretem.

2016. júl. 17. 12:05
 15/24 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen kis farkú pasiba kár időt fektetni. Jobban jársz, ha szakítasz és keresel egy rendes férfit. Elég nagy férfi kínálat van, szóval lehet válogatni.
2016. júl. 17. 12:06
 16/24 anonim ***** válasza:
Tegyél a farkára erényövet és dugd el jól a kulcsát. Mondd meg neki, hogy addig nem elégülhet ki, amíg meg nem tanulja, hogyan elégíthet ki téged. Amíg rajta van az erényöv, felcsatolhatóssal élveztessen el.
2016. júl. 17. 12:08
 17/24 anonim ***** válasza:
Őszintén, hányszor feküdtetek már le egymással?
2016. júl. 17. 12:09
 18/24 A kérdező kommentje:
Amikor együtt alszunk és átölel olyan érzésem van, mintha mi ketten bármire képesek lennénk.
2016. júl. 17. 12:11
 19/24 anonim ***** válasza:

Ne a hülyeséget mondjad már! Hányszor dugtatok?

Üdv, Csernus Imre.

2016. júl. 17. 12:13
 20/24 A kérdező kommentje:
Három hónapja volt az első, azóta heti 5-6szor találkozunk
2016. júl. 17. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!