Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szuz pasival szivesen szexelnetek vagy csak kenysuerbol, lanyok?
Figyelt kérdés
2016. júl. 16. 19:26
1/11 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne.
23/F szűz
2/11 anonim válasza:
Kényszerből nő nem szexel szerintem.
3/11 anonim válasza:
Mi az, hogy kényszerből?
Ha valakit megszeretek nyilvan nem az fog érdekelni első sorban szuz e vagy nem.
4/11 anonim válasza:
Ha szerelmes lennék bele akkor nem érdekelne hogy szűz. 22/l
5/11 anonim válasza:
nekem tök jó volt szűz pasival a szex!!
6/11 anonim válasza:
Ha nem lenne egy kőbunkó a srác, és szeretném, akkor miért ne menne szívesen? Nekem az izgató lenne, hogy tudnám a srácról, hogy én lennék neki az első.
Nem csak a pasik izgulnak fel a szüzekre. A lányoknál is megvan ez. :D Nálam biztos!!
7/11 cicus3456 válasza:
Én szivesen lennék szűz fiuval...biztos cuki lenne ahogy ,,bénáskodik,,és én avatnám be őt az egészbe....tuti felizgatna L
8/11 anonim válasza:
Ha a barátom az illető, akit szeretek akkor nem kényszer a dolog attól még mert szűz:D
10/11 anonim válasza:
Miért lenne hazug az összes válasz? Tessék egy ellenvélemény: Én sosem voltam szűz pasival, mondjuk kifejezetten nem is vágyok rá. Kényszerből pedig aztán végképp nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!