Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Manapság is soknak számít ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság is soknak számít ha egy 20 éves lány 5 férfival feküdt le?

Figyelt kérdés
Ha teszem azt a ti barátnőtök ennyi idős lenne és ezt mondaná nektek, rosszul esne vagy elfogadnátok?
2016. júl. 16. 18:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Manapság kevésnek számít, de egy normális, értelmes embernek már k rva sok lenne. Csak normálisak nincsenek.
2016. júl. 16. 22:55
 12/20 anonim ***** válasza:
Szerintem sok, de én régimódi vagyok... Na meg magamból indulok ki, én a 3.-hoz feleségül mentem pár év után.
2016. júl. 16. 23:41
 13/20 anonim ***** válasza:

Nagyon sok, de ha nem tagad le belőle, akkor bele lehet törődni.

De én, 40 felett sem állok szóba olyannal, aki 2-3 nál többet mond. Vagy ha úgy érzem, hogy letagad belőle.

2016. júl. 16. 23:55
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem baj. Rib***ok is kellenek.
2016. júl. 16. 23:56
 15/20 anonim ***** válasza:
Éli az életét ahogy mindenki más. Miért kéne, hogy zavarjon? Legalább tudja mitől döglik a légy :D
2016. júl. 17. 13:47
 16/20 anonim ***** válasza:
8# vagyok nem az volt a célom lányok, hogy rám írjatok főleg nem prostikra és egyéb ribikre nem vagyok kiváncsi. Nem szexre kell a nő szóval, ha azért írsz rám ne tedd. Feleslegesen vesztegeted te is és én is az időmet. 5 lányból 2 normális aki normális aki erre a válaszomra privit írt, ha te nem vagy az kérlek ne írj. Rengeteg pasi van itt rajtam kívül aki szeretne dugni. Én nem. Nekem rendes normális barátnő kell. Megértést köszönöm.
2016. júl. 17. 21:06
 17/20 anonim ***** válasza:
#16 Azt azért tudod, hogy ilyeneket már nem találni. Persze hallottam legendákat a létezésükről. De olyan emderrel még nem találkoztam, aki ismert olyan embert, aki látott már ilyen lányt.
2016. júl. 17. 22:13
 18/20 A kérdező kommentje:

Meg ne haljatok a nagy önsajnálattól...

Ha nem találtok rendes lányt az vagy annak köszönhető hogy nagy ívben elkerülnek titeket vagy csak a ribiket tudjátok észrevenni :)

Én sem vagyok szent de pl. a barátomat sosem csalnám meg és nem használok ki senkit sem :)

2016. júl. 17. 22:31
 19/20 anonim ***** válasza:

Kérdező 16# vagyok ki a fene sajnáltatja magát? Leírtam a véleményem. Az, hogy te ezt annak veszed még nem az.

17# vannak ilyen lányok, csak ezekből a nagy része foglalt (nem is csodálom)

2016. júl. 20. 16:27
 20/20 anonim ***** válasza:

Pont te sajnáltatod magad a legjobban. Unalmas már ez a csak ri*ok kellenek hiszti.

2016. júl. 20. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!