Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság is soknak számít ha egy 20 éves lány 5 férfival feküdt le?
Figyelt kérdés
Ha teszem azt a ti barátnőtök ennyi idős lenne és ezt mondaná nektek, rosszul esne vagy elfogadnátok?2016. júl. 16. 18:23
11/20 anonim válasza:
Manapság kevésnek számít, de egy normális, értelmes embernek már k rva sok lenne. Csak normálisak nincsenek.
12/20 anonim válasza:
Szerintem sok, de én régimódi vagyok... Na meg magamból indulok ki, én a 3.-hoz feleségül mentem pár év után.
13/20 anonim válasza:
Nagyon sok, de ha nem tagad le belőle, akkor bele lehet törődni.
De én, 40 felett sem állok szóba olyannal, aki 2-3 nál többet mond. Vagy ha úgy érzem, hogy letagad belőle.
14/20 anonim válasza:
Nem baj. Rib***ok is kellenek.
15/20 anonim válasza:
Éli az életét ahogy mindenki más. Miért kéne, hogy zavarjon? Legalább tudja mitől döglik a légy :D
16/20 anonim válasza:
8# vagyok nem az volt a célom lányok, hogy rám írjatok főleg nem prostikra és egyéb ribikre nem vagyok kiváncsi. Nem szexre kell a nő szóval, ha azért írsz rám ne tedd. Feleslegesen vesztegeted te is és én is az időmet. 5 lányból 2 normális aki normális aki erre a válaszomra privit írt, ha te nem vagy az kérlek ne írj. Rengeteg pasi van itt rajtam kívül aki szeretne dugni. Én nem. Nekem rendes normális barátnő kell. Megértést köszönöm.
17/20 anonim válasza:
#16 Azt azért tudod, hogy ilyeneket már nem találni. Persze hallottam legendákat a létezésükről. De olyan emderrel még nem találkoztam, aki ismert olyan embert, aki látott már ilyen lányt.
18/20 A kérdező kommentje:
Meg ne haljatok a nagy önsajnálattól...
Ha nem találtok rendes lányt az vagy annak köszönhető hogy nagy ívben elkerülnek titeket vagy csak a ribiket tudjátok észrevenni :)
Én sem vagyok szent de pl. a barátomat sosem csalnám meg és nem használok ki senkit sem :)
2016. júl. 17. 22:31
19/20 anonim válasza:
Kérdező 16# vagyok ki a fene sajnáltatja magát? Leírtam a véleményem. Az, hogy te ezt annak veszed még nem az.
17# vannak ilyen lányok, csak ezekből a nagy része foglalt (nem is csodálom)
20/20 anonim válasza:
Pont te sajnáltatod magad a legjobban. Unalmas már ez a csak ri*ok kellenek hiszti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!